היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, יום ראשון אנחנו הולכים לעשות את ה חיסון ה2 של גיל חצי שנה
15 תגובות
עמוד 1
הולכת לבד..
ולא מפצלת.. מעדיפה לגמור עם הכל בבת אחת ושלא תסבול פעמיים כל פעם...
מעדיפה שבעלי יילך. אני מפחדת מידי . בנתיים את הוןב הלכנו יחד . רק היום הוא הלך לבד כי חיכיתי לטכנאי גז בבית... ובירכתי על כך
אני לא הולכת לבד..... אין לי אומץ בחודשיים ממש פחדתי אז גם אמא שלי וגם בעלי היו איתי בשאר החיסונים רק בעלי
אההההההההההההההההה ובהצלחה לנסיך!!! שיעבור במינ' כאב ומינ' תופעות
לבד. ועכשיו היתי הולכת לבד עם 2 הילדודים. אבל אני לא דוגמא הכי טוב כי אני עושה הכל לבד. בעלולי חוזר אחרי 8 בערב כל יום. וגם אם הוא היה בבית יותר מוקדם עדיין היתי הולכת לבד.
גם אני עד עכשיו לא פיצלתי אבל היה חסר במלאי ולא רציתי לעכב את כל החיסונים של גיל שנה גם כן אני הולכת עם בעלי ןהפעם אני ילך עם אמא כי בעלי עובד
וואי ליבי. את תותחית ...! כבר אמרתי?
חיסונים תמיד אבל תמיד עם בעלי... אני לא עומדת בזה לבד- רז מפסיקה לנשום ומכחילה מבכי ואני כמעט מתעלפת מזה... לא שבעלי עוזר כי הוא נלחץ יותר מכולנו- אבל עדיין מעדיפה אותו איתי
בעלי הולך איתו לבד כי אני צריכה לצאת לעבודה מוקדם והוא מאוחר יותר הוא זה שמתפקד גם יותר טוב במצבים כאלה אני יכולה לבכות ביחד עם העולל שלי
הולכת עם בעלי תמיד
תמיד עם בעלי חמצן שלי
תמיד הלכתי עם אמא שלי או אבא שלי או בעלי או חמי אף פעם לא לבד ברגע שנגמר החיסון השותף שלי לוקח את הילדה החוצה לאויר להירגע ואני מסיימת את הדיון עם האחות
תמיד עם עוד משהו פעם ראשונה אמא שלי ואח"כ תמיד עם בעלי אני לא יכולה להסתדר עם שתיהן לבן. אחת בוכה אחרי החיסון וצריך להרגיע אותה והשניה צריכה עכשיו חיסון או סתם שתיהן בוכות ואני בלחץ מהאחות. בקיצור לא ניראה לי שאפשר לבד איתן