היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
על הילדה הזאת תקשיבו אני פשוט לא מבינה מאיפה היא קולטת כל כך מהר דברים עזבו שכבר מזמן היא יודעת לכתוב את השם שלה עכשיו היא כבר מבינה באיזה אותיות היא כותבת כי היא יודעת את הא-ב בעל פה
אבל בדרך לאילת זה היה שיא השיאים - פתאום היא אומרת לנו "אתם יודעים ש2 ועוד 2 זה 4" אז התחלנו לבחון אותה והגאון הקטן יודעת חיבור עד 10
8 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד ללהב !!! גם אוריה יודעת את ה-א-ב וחיבור עד 10 היא עושה עם האצבעות
מדהימההההההההההה אני בטוחה שזה כלום. ניראה לי סתם פצעון ואני תמיד חוזרת צרודה מאילת..לא יודעת איך:) אולי מהמזגנים. בכל מקרה תעדכני. נ.ב.. לטרוווווווווווווף את המוח הזה שלה!
והלוואי שלא יתפשט לנועם ושישאר פצעון קטן ושיעלם בקרוב!
נטשה לנועם יצא פצע שמזכיר הרפס אפטה או וואט אבר בקצה של הפה - וככה בדיוק התחיל אצל להב פה וטלפיים אי לכך נכנסתי לפניקה חחחחח
וכמו שאמרתי אניי מעולם לא ישבתי ולימדתי אותה את הדברים האלה היא פשוט סקרנית ללמוד הכל לבד ומהר וכל פעם מפתיע ביציאה חדשה - בכלל יש לה זכרון צילומי מדהים - במשחק הזיכרון למשל
אולי היא עוד תהיה רופאה מדהימה יום אחד
ווואייי רק לא הפה והטלפיים
לא כי בגיל כזה מתברר שאסור לשים משחת זובירקס ולתת את הסירופ כשלא בטוחים בוודאות שזה הרפס זה ממש לא מומלץ - בכל זאת הסירופ הזה לא בריא הרופא אומר שזה נראה לו סתם איזה פצע מהחום באילת או משהו שקשור לשן שבדיוק יוצאת לה (סגנון אפטה) בקיצור אם יתפשט ברור שזה הרפס ואז אתן את הטיפול עכשיו שיש לי מרשם אני רגועה