היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הזמנו אלינו את אמא שלי ואחי כי אבא שלי בחו״ל ההורים של בעלי גם היו בתכנון אבל גיסי המגעיל, יקיר ליבם החליט שדווקא בא לו לבוא, אז הם לא באים
10 תגובות
עמוד 1
שתהיי בריאה איזה אוכל!! גורמה!!
אני הכנתי פסטה בסגנון מוקפץ בלי הירקות.
וחזה עוף חתוכים עם בצל גמבה מוקפץ.... יאמי...
ותפוחי אדמה בתנור... זה האוכל של הצהריים מחר
אני הכנתי בקבוקים של חלב אם
גולי, איך מכינים את הכרובית הזאת? שמעתי עליה כמה פעמים ואין לי מושג איך עושים....
לא בישלתי חמותי בישלה ושלחה לי
הכנתי עכשיו גם עוגת שוקולד. כרגע בתנור
נורא קל להכין את הכרובית לוקחים כרובית שלמה ושוטפים אותה היטב מעמידים אותה ושמים עליה רוטב שאוהבים אני הכנתי להיום אחת עם צ׳ילי מתוק וחריף סויה ופרורי לחם ואחת עם מיונז, חרדל ופרורי לחם מכניסים לתנור 200 מעלות עד שמזהיב טעים ומהיר!
דגים מרוקאים חריפים<טונה ופילה מושט> קציצות דגים ברוטב אדום מעורב ירושלמי עם מלא בצל וסילאן אורז עם אפונה פשטידה ומלא סלטים