שאלת בייבי סנס ומצלמה ( למי שכבר רכשה והתנסתה ) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

רציתי לשאול על בייבי סנס מומלץ ?
    מאיזה חברה ? עלות ?

כמו כן גם על מצלמה , הבנתי שבebuy אבל איזה סוג
    יש למישהי המלצות משהו שהיא קנתה והטא טוב לשימוש ?
    תודה

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
5 תגובות
עמוד 1
  • לי יש ביביסנס של היי סנס בלי אינטרקום . נראה לי מספר 4. ממליצה .

• לי יש בייבי סנס של אנג'ל קר. עלה במבצע בשילב 349.

ממליצה. מרגיע בלילה (אצלי הילד ישן בחדר הצמוד אלינו) רק צריך להתרגל לכבות אותו לפני שאת מרימה את הילד מהמיטה אחרת זה צפצופי זוועה בכל הבית...

• גם לי יש בייביסנס של הייסנס בלי מצלמה... האמת שהשתמשתי בחודש הראשון והוצאתי... כל פעם הייתי שוכחת לכבות במיוחד באמצע הלילה כשהייתי מרימה להאכיל ואז מהצפצופים כל הבית היה קם על הרגליים... חוץ מזה שאמרו לי בפגיה שזה סתם להרגיע אבל בפועל זה עושה פעולה הפוכה... ולמה?? כי שלא נדע אבל כשתינוק נחנק מה שקורה לו זה שבעשרים שניות הראשונות הוא מתחיל לפרפר ואז הוא בעצם זז בכל הגוף... והבייביסנס מתחיל לצפצף 20 שניות מהרגע שאין תנועה במיטה... אז שלא נדע במקרה חרום זה לא באמת עוזר כי אז זה מצפצף רק 40 שניות לאחר המקרה ואז זה כבר יכול להיות מאוחר מדי...
    עדיף להיות תמיד עם יד על הדופק וערניים... בעיקרון שלושה ילדים בחיים לא קניתי דווקא עכשיו ברביעית נזכרתי... היא הייתה עושה הפסקות נשימה אז זה הלחיץ אותי וטסתי לקנות ביום שהודיעו לי בפגיה שהיא משתחררת

• ומה עם מצלמה מהאי ביי ??? מישהי קנתה ???
    ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • יש. של אנג׳ל קר והוא סבבה לגמרי
    לגבי המצלמה יש באיביי כמה דגמים- חברה שלי הזמינה את זה שבצורת פרח
    הוא חביב קצת היו לה בעיות קליטה/צבע אבל בעקרון הוא ממש נחמד והוא גם עלה לה לא יקר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה