אלבום דיגיטלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אני הכנתי לילדה שלי דרך האתר לופה גם ליום הולדת שנה יצא מהמם אבל צריך סבלנות וזמן !!
    [/]
  • דימה ואני הכנו כבר איזה 20 אלבומים דרך ebook

ממש ממליצה! (למרות שלא מכירה תוכנות אחרות)

נטשה
  • גם אני הכנתי דרך לופה
    יצא מהמם!
    לא כזה מסובך להכין. ברגע שאת תופסת את הקטע זה ממש דקות לכל דף.
  • פעם הייתי מכינה דרך וואלה שופס.. אבל עכשיו נפרדו דרכיהם והם נקראים פאן בוק..
    אבל גם לופה מעולים..
  • הסתובבתי קצת באתרים שכתבתן לי ובאתר PIKABOOK וגם באתר של ואללה, ששם הזמנתי לוח שנה עכשיו ויצא ממש יפה, והאמת שההפרשים במחירים הם דיי גדולים, ולפי האלבונים לדוגמא לא נראה שיש הבדל משמעותי..

אני מפספסת משהו?
  • לא יודעת אולי לאורך זמן
    לחברה שלי הכנתי דרך לופה
    לאוולין הכנתי אלבום בוואלה
    לאחותי באיזה אחד אחר לא זוכרת.
    בכל מקרה כולם ניראים אותו דבר ההבדל היחיד זה האפשרויות של הטקסטורות המוכנות.
    מה שאני אהבתי בוואלה שופס זה שלא צריך להוריד תוכנה.הכל נשמר באתר וזה מעולה לי.

דברו איתי בפייסבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה