מיואשת וחייבת עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    בשבועיים האחרונים אני חווה עם איתן תסכול של ממש
    כל הנקה זה סיוט, הוא מתחיל לינק ואז מתחיל להתפתל בעצבנות ולבכות חזק אני מחברת אותו וזה חוזר חלילה
    מחליפה אלף פעם ציצי כל דקה וזה לא עוזר אולי לדקה, הוא מוטרד
    לעיתים הוא עושה פוקי לעיתים בכלל לא, קראתי שהנקה גורמת למערכת העיכול לפעול ויתכן שזה בגלל זה אבל זה לא חולף.
    לאחרונה שמתי לב שהוא פחות שקט בלילה יש שעות מסוימות שהוא מקטר ובוכה משינה וזה מלווה בפוקים.....למה זה החמיר לעזאזל
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
6 תגובות
עמוד 1
  • מאמי לי זה קרה עם נהוראי ומסתבר שלא היה לי מספיק חלב
    הילד לא הצליח לינוק כמו שצריך... ואף פעם לא שבע
    (אני גם חשבתי שזה גזים, עד שנפל לי האסימון)

כמובן שכל מקרה לגופו, תבדקי את העניין
    ואם בכ"ז את יודעת שיש לך מספיק חלב תשאלי בפורום לה לצ'ה - הן מבינות גדולות בהנקה
    ויכולות לכוון אותך ולתת לך עצות בנוגע לאי שקט של איתן...

בהצלחה

• אני חוויתי את עניין הפליטות בכמויות גדולות אבל ממש בחודש הראשון...

אני מניחה שאם אצלו זה נמשך מעבר לשלושה חודשים הפליטה בכמויות אולי זה ריפלוקס? בכל מקרה ממליצה על בדיקת רופא .

לי קרה מה שקרה לך עד שהבנתי שזה מעגל קסמים מעצבן כזה, הוא קולט שאני עצבנית ולחוצה בכל הנקה ועובר את סף העצבים שלו כי הוא רעב ורוצה לינוק ואז גם אני וגם הוא לא בדיוק "מתקשרים". ניסיתי להתעלם לשנייה (ממש שנייה אבל) מהצרחות שלו והנקתי. אם צרח ניסיתי להרגיע על ידי הרמה לגרפס (לפעמים יואב היה פשוט בולע המון אוויר בכל הנקה) אם גם זה לא עזר אז ניסיתי הנקה בשכיבה כלומר אני שוכבת על הצד והוא שוכב יחד איתי במקביל ויונק , משום מה התנוחה הזו מרגיעה אותם יותר.
    הלוואי ויצליח ותחזרי ללילות רגועים
  • שירה את עניין החלה בדקתי ויש מספיק, אני מידי פעם שואבת ונותנת בקבוק כדי להרגיל ויש מספיק חלב
    babi1234 חשבתי על ריפלוקס אלא שאין לו את שאר תופעות הריפלוקס ...
    אין אי נוחות וכל היום הוא בסדר, משחק ולא עצבני
    בכל מקרה אני אלך לטיפת חלב ולרופא ילדים כדי להיות בטוחה שהכל בסדר
    אני מאוד מודאגת
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • גם לי היה את זה עם עידו בדיוק באותו גיל
    אצלי הוא פשוט לא רצה יותר ציצי הוא גילה את נפלאות הבקבוק
    אז הייתי שואבת לו עד שפשוט נגמר לי החלב

• בהצלחה! עדכני...

• נישמע כמו גזים...
    גם אצלנו זה ככה אז לפעמים הוא באמת מצליח להשתחרר ואפילו לעשות קקי
    ולפעמים כמו היום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה