ג'ימבורי מהמם ביותר - בחינם!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בקניון ארנה הרצליה פתחו ג'ימבורי ע-נ-ק וממש ממש מהמם!!!

אחד הג'ימבורים ההכי יפים שראיתי.. מלא פעילויות ומתקנים ומתאים גם לתינוקות פיצפונים וגם להולכים...

יש גם בריכת כדורים ומלא מלא דברים

וזה בחינם... מומלץ

11 תגובות
עמוד 1
  • תודה רבה אורטלוש! אנחנו אוהבים לטייל וללכת לגימבורי לא משנה איפה .. ודווקא אוהבים את הרצליה
    אגב היית כבר בראשל"צ במה שאני המלצתי?? גם מהממם שם

מנהלות - בבקשה שימו בשימושון אתרים ממולצים לתינוקות בחינם או בזול ... זה יהיה מאד שימושי!!!! חבל שבנות אחרות לא ידעו מזה ....

• גימבורי מהמם היינו שם והכי חשוב שזה מתחם קטנטן סגור לתינוקות. אורטלי אם תיהיו שם תגידו נצטרף
  • היי,

מה זה ל "הולכים"?...
    מתאים גם לתינוקות שכבר הולכים
    או גם לילדים בני 4?..

תודה
  • יעלי
    לכי לראשלצ לקניון הזהב . זה מקום ענקקקק עם משחקים מוקרנים על הרצפה . אפילו מבוגרים משחקים שם עם הילדים שלהם .
    וגם יש מתחם לתינוקות תחום ..

• בקומה השניה?
    אנחנו בדר"כ רק בשבתות נוסעים לשם, ראיתי שיש ג'ימבורי אבל סגור בשבת
  • נראה לי שמיכל התכוונה לגימבורי בקומה התחתונה במתחם החדש
    לדעתי פתוח בשבת

• שני מתוקה אני כנראה אלך השבוע.. אני יעדכן אותך בפייס... מאוד אשמח אם תבואו ואופק ואליה ישחקו יחד

• פתוח בשבת??
    אז שהיינו היה סגור כניראה זה חדש שהחליטו לפתוח
    אורטלי תעדכני אותנו

• בכייף

• גם של ראשון פתוח בשבת.. מ 11 בבוקר

בנות- תגידו לי גם כשאתן הולכות להרצליה- אנחנו אוהבים לטייל גם אם זה רחוק
    הרי הדלק לא עלה בזמן האחרון

• בכייף נעשה טרום מפגשון חחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה