היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תראי, אם את מצליחה לשאוב והכל בסדר אז תשארי איתה חבל לשבור את הראש.
מצד שני אם היא לא נוחה ומתאימה לך, אני לא יודעת אם זה מקובל, אבל אולי תוכלי לעשות לה טרייד אין? או למכור ביד 2 במחיר מחירון?
תנסי, אני חושבת ששמעתי מבנות שעשו את זה
איזה משאבה יש לך? לי יש של מגלה החשמלית והיא אמנם מאוד רועשת אבל מעולה! עלתה לי לפני שנתיים+ 450₪
יש לי מדלה מיני אלקטריק.... רועשת כן. אבל משהו לא נראה לי בשאיבה...היא כאילו לא מצליחה להוציא ממני הרבה וזה לא הגיוני לי. וגם כואב קצת
גם שלי מדלה אלקטריק.. למה לא הגיוני? כמה את שואבת? אלי הנקת לפני השאיבה ובגלל זה לא יוצא הרבה?
גם לי יש אותה ולא בדיוק הצלחתי איתה.... אפשר למכור ביד 2...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לכי ליד שרה ותשאילי משאבה (ספקטרה). את לא צריכה לשלם עליה את רק נותנת פיקדון של משהו כמו 100-180 ש"ח שאותו את יכולה בסיום השימוש לתרום או לבקש בחזרה. הספקטרה אמנם גדולה וגם מרעישה אבל היא נחשבת טובה.
גם לי יש אותה ואני מרוצה. התחלה היתה קשה... אבל לאט לאט גוף לומד לשחרר חלב גם למשאבה :-)
כל אחת והמשאבה שמתאימה לה כנראה ואולי באמת שווה להשאיל את הספקטרה מיד שרה, אותי המיני אלקטריק משרתת נאמנה מאז שאריאנה בת 0 טפו טפו טפו אגב, יש שם מן כפתור גלילה כזה שאפשר לגלגל למעלה למטה שכתוב שם min ו-max, זה שולט על עוצמת השאיבה, תבדקי אולי העוצמה לא מתאימה לך וצריך לכוון אותה למשהו אחר
נופרי - הגי הרבה יצא לי בשאיבה 60 סיסי
לא מכירה את סוג המשאבה שאת מדברת עליה תנסי למכור ביד 2 שיהיה בהצלחה