בנות המרכז-גונבים אותנו שימו לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שלישי שעבר הלכתי לקנות מתנה לחברה לבריתה בכפר השעשועים אז קניתי לילדות הגדולות שלה פלימוביל ב260 ש"ח-ומכיוון שעד היום לא קניתי את זה אז אני אל מתמצאת במחירים....למרות שזה היה נראה לי מוזר לשלם כזה סכום לכזו קופסא קטנה....ביום שישי הלכנו לקנות לבן שלי מתנה ליומולדת והוא ביקש גם פלימוביל אותה קופסא בחנות אחרת ב150 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    פשוט גנבה לאור יום ואפשר לחשוב שהחנות השניה לא מרוויחה אז כפר השעושעים קל וחומר
    וקוראים לחנות:אי המטמון וזה נמצא בזבוטינסקי פינת השומר(ב"ב) ברח' הירדן....מומלץ מומלץ ושוב מומלץ הם הרבה יותר זולים לא רק בפלימוביל אלא בהכול!!!!!!!!!!!!! אל תיהיו פראיריות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה