היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז רציתי לשתף אתכן ש............... אני בהריון שבוע 7+3 אני מאושרת ומופתעת אני אמורה לחזור שבוע הבא מחופשת הלידה שלי וההרגשה הכללית שלי לא טובה, בחילות חולשה עייפות וממש אין לי מושג איך לחזור ואם לספר או שישימו לב שאני בשירותים כל הזמן. וזהו תודה לכן בנות יקרות שאתן מקסימות ותומכות
25 תגובות
עמוד 1
מזל טוב מאמי אין כמו לגדל שניים יחד כשהם קטנים
בשעה טובה מותק!!! אני לא הייתי אומרת בינתיים
מזל טוב
בשעה טובה ומוצלחת! הריון בריא ותקיןןןןןןןןןןןןןןןן! תרגישי טוב [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
מזל טוב
שיהיה מזל טוב ובשעה טובה....
וואי בשעה טובההה מזכיר לי אותי איך שחזרתי מחופשת לידה גיליתי שאני ההריון בהתחלה קשה אבל עכשיו זה שווה את הכלללללל זה פשוט אושר שלא ניתן לתאר.. והכי חשוב הם לא לבד הם מעסיקים תמיד אחד את.השני.. הריון תקין עגול וידיים מלאות...
פששששששששש ניצלת כראוי את חופשת הלידה בשעה טובה שימשיך קל ותקין
בשעה טובה!! הריון קל ,תקין ומשעמם!!
איזה יופי שיהיה המון בהצלחה
איזה אושר! מזל טוב, שיהיה קל ותקין ותרגישי טוב!!!
בשעה טובה מותק!!! קל ותקין
מאמוש.... המון מזל טוב. בשעה טובה ושימשיך קל תקין עגול ומשעמם!
בשעה טובה! שיהיה הריון קל ותקין! גם לי זה קרה כאשר מיקה הייתה בת 7 חודשים... נראה מה יהיה...
איזה כיף!!!! בשעה טובה בובה!!!!
איזה כיףףףףף....... מזל טוב !!!!!! אני לא הייתי אומרת בינתיים........
מזל טוב!!!! שיהיה קל ותקין!
בשעה טובה!!!
שיהיה בשעה טובה ומוצלחת.....
יווווווווווו כמה בשורות טובות
איזה כיייייף לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"