מה עושים כש.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לך תינוק שבוכה בלי סוף כמעט כל היום וכל מה שניסית לא עוזר ואת בקושי מצליחה לנוח או לישון או בכלל ללכת לשרותים או לאכול נורמלי. ויש לך עוד ילד שדורש צומת לב ואת לבד שעות איתם כשבעלך בעבודה וגם כשהוא נוסע לסידורים כי הוא היחיד שיכול לעשות אותם. העזרה באה רק מבעלך כשהוא בבית ואמא שגרה מחוץ לעיר ובאה פעם בשבוע ומכינה לנו אוכל ל 3-4 ימים וכואב לה הלב שלא יכולה לעזור יותר מזה. חמתי שלא עזרה לי בילד הראשון וגם עכשיו..היא מציעה עזרה אבל לא עושה כלום בסוף וממציאה תרוצים..אבל העיקר שהיא רוצה שנעשה עוד ילד כי היא רוצה שתהיה לה נכדה. והבעיה הכי גדולה שאברבנל נמצא במרחק נסיעה גדול ממני
8 תגובות
עמוד 1
  • וואו... זה נשמע בערך כמו מה שיהיה לי אחרי הלידה

• מקווה מאוד שבקרוב המצב ישתפר.
  • מבינה אותך מאוד מאוד!!! רק שנתנאל יותר קטן... ואמא שלי גרה ברוסיה, אז אפילו עזרה פעם בשבוע אין לי... בעלי חוזר מעבודה הכי מוקדם ב 8:30....
    מה עושים? מדי פעם פותחים כאן שרשור התבכיינות, נושמים עמוק עמוק, חושבים קדימה שעם הזמן יהיה יותר קל ומנצלים כל דקה של שקט בשביל לישון.
    קבלי הרבה הרבה חיבוקים!!!!
  • כל מילה מיותרת.. מבינה אותך מקרוב קרוב

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה