ניקול ונתנאל בהסכם סודי לשגע את אמא ואבא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי ילדים אתמול סיכמו בינהם לשגע אותנו ולעשות לנו לילה לבן... לא סתאם נתנאל לחש לה משהו לאוזן והיא חייכה לו עם פרצוף זומם...
    היא בכתה חצי לילה כי כאב לה הבטן, כשבסוף השתחרר לה הקקי, זה נזל על הבגדים שלה, על הסדינים, על הגב שלה.... אז ניקול זכתה לאמבטיה מפנקת וארוחת גורמה של ציצי ב 2:30 בלילה. אחרי כביסה ידנית של קקי צהוב זוהר, אמא חשבה שנמר הסיפור ואז לא! פיתאן אמא גילתה שנתנאל ישן חזק חזק בתוך שלולית... ילד שכבר גמול גמול עשה פיפי תוך שינה ואפילו לא התעורר. אין מה לעשות, צריך לצמצם נזקים: להחליף סדינים ולשים לכביסה את כל הגן חיות פרוותי שהיה איתו במיטה וכולו ספוג בפיפי... ממש חגיגה! איך שאמא נרדמה, בשעה 5 בבוקר נתנאל מחליט שצריך לקום וללכת לבריכה... בטח חלם על זה והתלהב מרעיון. אחרי שיכנועים רבים שבריכה לא עובדת עכשיו, נתנאל הסכים להרדם אבל לא לפני ששתה כוס חלב, עשה ספירת מלאי של צעצוים שלו וקיבל הסבר מפורט איפה ג'ירפה, כלב וכו....
    ואז הגיעה זמן להניק את ניקול....
    קיצר, בוקר טוב לכולם
7 תגובות
עמוד 1
  • כמו שאומרים ככה מתחילים סופ"ש כמו שצריך
  • אויש זה נשמע מוכר.
    הכי טוב שיש אח/אחות לגיבוי של תוכנית לילה לבן
    איזה כיף זה 2 ילדים.
    מענין איך זה עם 3??????? טוב נו בקרוב נדע...
  • משום מה אני לא קראתי שאבא השתגע יחד איתך ...

• בעסההה לילות כאלה

• מוכר

• איך אני אוהבת איך שאת מספרת את הסיפורים האלה

נטשה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה