היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מהבוקר לא הרגשתי אותו? אני מודאגת ובעלי אומר שהוא בטח עייף... חח
לתת עוד זמן ולראות מה קורה בהמשך?
לא בא לי לטרטר סתם את בעלי אחרי שבוע קשה שהיה לו והוא מחכה רק לישיבה על גת עם אבא שלו
29 תגובות
עמוד 1
נורמלי .. אין לו כבר מקום אבל בכל זאת תאכלי משהו מתוק או תשתי מיץ .. התנועה הכי קטנה. לא בעיטה גם גל - נחשבת תנועה ... ואם גם את זה אין - לכי לבדוק לא לשחק בשבועות האלה
אני חושבת שבבוקר הרגשתי משהו.
אכלתי עכשיו פיתה עם שוקולד.
נחכה ונראה.
יופי . ותשכבי על צד שמאל . בשבועות האלה עדיף ללכת ולהתייבש מאשר חס וחלילה להגיע מאוחר יותר
לפי הרופא שלי צריך להרגיש ולהקפיד על מעקב תנועות הוא גם אמר שכדאי מוניטור פעם בשבוע שבועיים..אני עושה ביום ראשון בבוקר.
מה קורה ? מישהו התעורר שם ?
יש חדש? נטשה
אני חושבת שהרגשתי משהו אבל אני לא בטוחה.
שלי אל תהיי לחוצה. חכי עד הצהריים קצת...... תשכבי על הצד, אני מרגישה הכי הרבה אם אני גם הגב... סתם ככה.
אפילו תנועה הכי קטנה נחשב לתנועה.
אני גם לפעמים לא מרגישה שעות, והכל בסדר, אחרי כמה שעות - מונדיאל
הם פשוט ישנים המוןןןןןןן בשבועות האלה!!!!!!! בערך 70% מהזמן...
תעדכני!!!
פיצצתי את עצמי בשוקולדים וכלום!!!
שלי חכיייי..... אני אומרת לך לפעמים אני לא מרגישה שעות וזה נורמאלי!!!! אחרי כמה שעות הם מתעוררים וזזים... לא מרגישים כל הזמן.......
מאיזה שעה את לא מרגישה בכלל?
טלי ... עצה . אל תגידי לה לחכות .. לכי תדעי מה קורה אצלה . את זו לא היא . חס וחלילה שלא יקרה משהו ... שלי.. אם אחרי הפיתה השוקולודים ןהשכיבה אין כלום .. לכי לבדוק!
טלי ... עצה . אל תגידי לה לחכות .. לכי תדעי מה קורה אצלה . את זו לא היא . חס וחלילה שלא יקרה משהו ... שלי.. אם אחרי הפיתה השוקולודים ןהשכיבה אין כלום .. לכי לבדוק!
מ6 בבוקר אני לא מרגישה כלום והוא תמיד משתולל בשעות כאלה.
אני מחכה לבעלי שיבוא מהעבודה.
יש לפעמים תנועות ממממממש חלשות אבל אני לא בטוחה. ואני לא רגועה בכלל
טוב אם זה המצב אז תלכי עם תחושותייך ... ברור ... הכי בטוח, תלכי לבדוק...... תעדכני נשמה
ללכת להבדק תבקשי גם מוניטור
שלי לכי להיבדק.. לא לשחק בשבועות האלה! ותבקשי מוניטור. תעדכני
הכל יהיה בסדר..!! תעדכני..
סליחה על הבורות אבל מה קורה כאן?? מה אם לא מרגישים את התינוק כמה שעות צריך ללכת לרופא??זה פשוט הריון ראשון שלי אני לא יודעת חח
אני בדרך לשם.
ןמעיין בשבועות מתקדמים מאוד חשוב לעקוב אחר תנועות העובר
יופי שלי!! והיתה איזה תזוזה שהרגשת? עוד משהו?
יופי . מחכה לשמע שהוא רק נח לו לפני היציאה הגדולה
מעיין חח מתחילים לעקוב אחרי תנועות משבוע 24-25 (ככה הרופא שלי אמר) ממש מעקב, משבוע 27... שלי אל תשכחי לעדכן........