אוף. בעלי מעצבן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היום הלכתי לאייס וקניתי לבעלי ארגז כלים חדש ומלא כלים שימושיים לשים בתוכו. חשבתי שהוא יתלהב, כי עד היום הסתדרנו עם קומץ כלים ששנוררנו מאבא שלי ואבא שלו.
    הייתי קונה גם מקדחה, אבל רציתי שהוא יוכל לעשות קצת מחקר לפני כן כמו שהוא אוהב ולבחור אחת שתתאים לו.

כשאמרתי לו שהארגז בשבילו ובחרתי לו את הכלים אחד אחד הוא בכלל לא שמח. אמר בקושי תודה.

16 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך לגמריי
    גם אני הייתי נורא נעלבת...

גם אני חושבת שגברים ממש אוהבים לעבוד עם כלים, זה כמו משחק בשבילהם...

אולי הוא יתעורר על עצמו ויבוא לבקש סליחה

בינתיים קבלי

• חחחח תכלס
    הגיב כמו נידון למאסר:)
    אפשר לחשוב שגם ככה לא היה עושה את אותו הדבר אבל עם כלים פחות נוחים.
    אוי הגברים האלא.... בא לי להחטיף להם לפעמים.

דברו איתי בפייסבוק

• בעלי לא מבין כלום בכלים, ככה שגם היה קצת מבולבל אם הייתי קונה לו ארגז כלים.. אבל בכל זאת שולחת לך
  • נראה לי שהוא קצת נפגע באגו מזה שאת זו שהלכת ובחרת דברים שהוא היה צריך לעשות, כאילו "פרצת" לו לטריטוריה של תחומי אחריות...
    מה לעשות, גברברים... הם כאלה גבברברים!

• אה עזבי
    אין מה להתעצבן
    תגידי תודה אפילו
    בעלי ישלו ארגז מדוגם וכל פעם אבא שלי צריך לבוא ולתקן איזה חור בקיר ולטייח איזה בלאגן שהוא עשה עם המקדחה או המסמרים שלו... חחחחחח

• גם בעלי לא היה מתלהב עם הייתי קונה לו כלים, ההפך הגמור אין לו חוש בידיים בכלל , אבא שלי או אחי עוזרים כשצריך.
    כל אחד והאהבות שלו.
    פעם הבאה את כבר יודעת כבר במה לא להשקיע.
  • אני חושבת כמו יוליה בדיוק.
    מבאס שהוא לא העריך את המחווה, אבל כנראה שבאמת כי לא חשב על זה שהלכת וטרחת בשבילו.

• מממ....

הדבר היחיד שבעלי עושה זה לתקוע מסמר בקיר
  • באמת מעצבן

• אבא שלי לימד אותי כל מיני דברים קטנים בעבודה עם כלים. אני בת בכורה אז אני זכיתי להיות החניכה לענייני תיקונים וזה היה כייף לבלות זמן איכות עם אבא.

• קרן זה מה שהתכוונתי לומר.
    לדעתי לקנות לגבר ארגז כילים זה הכי גברי ומחמיא. תגידי לבעלך שזה כמו שהוא יקנה לך בושם ואת תעלבי שאת לא מריחה טוב

• חמודה, אל תפגעי! הגברים לא תמיד צפויים. אצלינו במתנות, או שקונים ביחד, או שזו מתנה ידועה מראש מאוד ספיציפית.באותה מידה שלא הייתי רוצה שבעלי יבחר עבורי תכשיטים אני לא בוחרת בשבילו כלי עבודה ודברים שאני לא מבינה בהם.

ריקי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה