צום יום כיפור וחודש תשיעי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר' הדר שלום רב,

כנראה פספסת מספר הודעות בדף מספר 2 אז אני מעתיקה את שאלתי שוב...

בע"ה ביום הכיפורים הקרוב אהיה בשבוע 35+3, הריון שלישי, תקין, שתי לידות קודמות טבעיות תקינות ב"ה.
    אני יודעת שבמהלך צום הגוף מפריש גופי קטון והבנתי שזה עלול להזיק לעובר חלילה.
    האם מדובר על נזק חלילה לעובר גם אם מדובר ביום צום אחד (בהנחה שהת**** לפני הצום הייתה נכונה - מיעוט במלחים, שתייה מרובה וכו')? או שמדובר על צום מתמשך יותר?
    אני מעוניינת לצום, אך יחד עם זאת לא לפגוע בעובר חלילה.
    אשמח לתשובה כדי לקבל החלטה נכונה.
    שנה טובה, עדי

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צום של יממה לא יפגע בעובר גופנית
    אך החשש הוא שיגרום לצירים מוקדמים או שיוביל אותך לחולשה שכזו שתשפיע על העובר ותכניס אותו למצוקה
    ההמלצה הרפואית היא לא לצום

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה