היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תוק'ה, תרפי בבקשה מעצמך, את סתם מכניסה סרטים לראש! לא יקרה שום דבר, מבטיחה לך!!! תהיה לך שנה הכי מיוחדת בחייך, עם מלא אושר וריגושים ומעט שעות שינה
אמן אמן!!!
שנה טובה אוהבת המון המון
אל תכניסי את עצמך לסרטים נשמה... הכל יהיה בסדר, אין סיבה שלא תחשבי חיוב, תחשבי טוב תתפללי הרבה בחג הזה, שתהיה לכם נה מדהימה של אושר ובריאות אני מכירה את המצב הזה שפתאום את נתקפת מחשבות, ומה יהיה ואיך יהיה... אבל עוברים את זה, באמת.........
מאמו'ש, אני כלכך מבינה אותך.. במיוחד שהחודש זה החודש של שתינו בעזרת ה'.. מה אני יכולה להגיד לך? תמיד יהיו לנו את החששות האלה.. עד שיגיע הרגע.. צריך לנסות כמה שאפשר לחשוב חיובי.. אני גם מנסה לקלוט איך זה יהיה ומה יהיה.. אבל אין לדעת.. אף פעם לא חווינו את הרגע הזה.. תתפללי הרבה.. תדליקי היום נרות לשנה החדשה לפני כניסת החג, ותבקשי חזק חזק מבורא עולם שיתן לך לידה קלה , ושתצאי בידיים מלאות. רק אם באמת תאמיני בתוכך שהכל יהיה בסדר.. ככה יהיה.. ברוך ה' את צעירה, וההריון עבר לך כל החודשים האלה ללא בעיות.. אז אל תחפשי אותן..
אני מקווה שהרגעתי אותך קצת.. במילים האלה אני מרגיעה גם את עצמי
בובי כמו שהבטחתי לך עוד מההתחלה הכל הולך להיות בסדר גמור! את בן אדם כל כך טוב לב ומיוחד שאין מצב שה' ייתן שיקרה משהו רע.. הוא ישמור עלייך ואת תראי שעוד מעט את תהיי מאחורי זה ותוכלי לנשום לרווחה! זה הכי טבעי בעולם לפחד מזה מאמי את הולכת לקראת הלא נודע, משהו שהוא חדש לך ותמיד כל מה שחדש זה מפחיד (יש כאן שרשורים מלפני שנה וקצת שלי ושל שירה ועוד בנות שממש מזכירים את השרשור שלך חח זו עוד הוכחה שכולן מפחדות מאוד מהסיטואציה בפעם הראשונה) אני בטוחה במיליון אחוז שהכל יהיה תקין! תשתדלי לעדכן אותי כשמתחילים לך צירים מבטיחה שאני אתפלל נונסטופ שהכל יהיה טוב וזהו יפתי אמרתי לך פעם אם אני שאני כל כך עדינה ופחדנית עברתי את זה אני נשבעת לך שאת תעברי את זה בגדולללל! אוהבת אותך מלא ויהיה טוב
מסכימה עם כל מילה פשוט כל מילה בסלע:)
אוהבת אותכן אחת אחת.
מאחלת לכולנו את השנה הכי טובה שאפשר...
שלי מה קורה איתך מאמי ? דברי איתי ..
עוד מעט אהיה בפייס ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
אורטל אל דאגה. מחשבות ארורות... לפעמים מפחיד לחשוב על זה. מרוב מידע שיש באינטרנט הראש שלי נדפק
הבייבי שלי הרביץ לי מקודם והתעודדתי. שיהיה לכולנו חג שמח ועם. הרבה מחשבות חיוביות אמן
אם מחקת כאן, אז מחקת גם מהראש?
טוב לא יודעת מה היה פה . אבל שנה חדשה זה תמיד טוב ! דף חלק ונקי.... רק מחשבות טובות!