אני מרוסקת נפשית-עדכון בסוף כהודעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט גמורה לא מפסיקה לבכות מתהפכת לי הבטן אוףףףףףףףף ואני מתחרפנת בבית מסתובבת סביב עצמי ומתגעגעת בטירוף לבן שלי אוףףףף אני רק מחפשת איפה יש את הריח שלו כמו מפגרת הסכמתי לאבא שלו לקחת אותו לחג אין לי אפילו כח להסביר למה כמה ואיך תסלחו לי על החפירה ובבקשה אל תגידו שאני לא בסדר או אמא רעה..
    וסליחה שאני מדברת על דברים רעים בחג במקום חג שמח

12 תגובות
עמוד 1

• מאמי עם כל הסבל שלך הילד בטח נהנה עם אבא שלו. לילד מגיע 2 הורים אפילו כשהם לא ביחד.אז יומיים הוא לא איתך ואני בטוחה שזה א כייך או נעים. גם אני מרגישה פיזית לא שלימה כשהילדה לא איתי.
    אבל לא יכולת להגיד לו לא..ואת ממש לא אמא רעה!!!

דברו איתי בפייסבוק
  • אין לי מושג במה בדיוק מדובר ומה קרה ביניכם הפעם
    אבל אני מסכימה עם אלה, גם אם ההורים פרודים
    אין סיבה שהילד ייפגע מזה ולא יבלה עם אחד ההורים...
    שולחת לך המון חיבוקים
  • אני חושבת כמו אלה...

• קבלי המון
  • אני מסכימה עם אלה בכל מילה..

• מתוקה

• חזר לי האוויר, הצבע לפנים והחיוך אחרי יומיים וחצי בלי האושר הקטן שלי... חבל שבמקום לצבור כוחות ולהשלים שעות שינה הייתי עסוקה רק במחשבות ולבכות.. אבל הכי חשוב שהוא איתי כרגע..
    מספיק המצב ביני לבין הבעל רגיש עקב העזיבה אני ממש לא רוצה שיהיו לזה השלכות כלפי הילד. מקווה שהכל יעבור בצורה טובה ורגועה רם זה לכיוון של גירושין או שלום בית..
    סליחה על החפירה יצא יותר ארוך ממה שחשבתי..
    מחר בעה אני רוצה לבקש בעבודה (התחלתי עבודה חדשה לפני שבוע, אחרי המון זמן שלא עבדתי) אם יש אפשרות לא לעבוד יום שישי ואז אוכל להגיע למפגש.. זה תלוי בשאר הבנות כי עושים סבב אני ממש אשמח להגיע...
    ו... אלה תשלחי לי את המספר שלך החלפתי מספר ונמחקו לי כל הזכרונות עכשיו אנחנו ממש קרובות בכייף אפשר להיפגש אחר הצהריים עם הילדים (ובהזדמנות אני גם אשמח כשתתפני לחתימה חדשה ומעודכנת:-))
    והכי חשובבבבבב תודההההההה רבה לכולן על העידוד והתמיכה!!!! אתן מדהימות!!!!!!!!

• מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר...
    תעדכני !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה