סקר חגים וניקיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות החגים שנופלים עלינו לטובה.. יש לי סקר קטן ...

1. האם כשאתן מתארחות , עוזרות בהכנות , עריכת שולחן, איסוף , שטיפת כלים , הגשה, ניקיון כללי ?

2 האם כשחגים נופלים יום אחרי יום ( או אחרי יומיים) מנקים שוב את הבית מחדש?

3.מה אתן מעדיפות ? לארח או להתארח
    אני אענה על השאלות:
    1. כשאני מתארחת - בדכ אצל חמתי זה לכמה ימים אז עושה הכל כמו בבית כולל תליית כביסה ושטיפת כלים .. עורכת ומפנה שולחן .. הכל הכל .. כמובן שגם הכלה השניה עושה כמוני ....מרגיש לי מאד בסדר בהתחשב בפינוקים שהולכים מצד חמתי ...

2. אצל הוריי בבית אנחנו ננקה שוובבב.. אמאאאאא - איזה מעצבן ....למה למה למה? היום - אצל חמתי - היא העבירה ניגוב ונגמר הסיפור

3. מעדיפה להתארח!!!!

חג שמח

12 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו תמיד מתארחים ואצל חמתי
    אני מפנה או עורכת וזהו יש לה מנקה שמגיעה למחרת
    זהו

• הסתדרת

• כשאני מתארחת אני תמיד עוזרת, בעריכת השולחן, בהגשה בפינוי, שטיפת כלים מכינה כמה מטעמים

• הסתדרת

• אצלינו זה מתחלק:
    אצל ההורים שלי האחים והאחיות עוזרים לערוך שולחן להגיש לפנות וכלים. את האוכל רק אמא שלי מכינה ואין מצב שהיא תתן למישהו להביא משהו...לאורחים אסור לקום לעזור לפנות ולשטוף כלים. היא תעלב.
    אצל חמתי כולם עוזרים ואם האורחים יעזרו יותר טוב. היא תשמח לתת למי שרוצה וגם למי שלא רוצה להכין משהו לארוחה ממנה עיקרית ועד קינוחים.
    אצל שתיהן לא מנקים את הבית
    הבית נקי לכבוד החג או השבת ואם צריך לטאטא או לעבור עם סמרטוט אז אצל ההורים שלי עושים אחרי שהאורחים הולכים ואצל חמתי עושים את זה עוד בזמן הפינוי של השולחן.
    עניין של מנטליות לדעתי
  • תמיד מתארחים
    כשזה אצל חמתי אז אני עושה הכל מכל וכל ( הם גרים מולנו) ואין מצב שאני יתלה לה כביסה

• אנחו תמיד מתארחים
    כשאנחנו אצל חמתי (היא גרה מולי) אז אני עושה הכל .. עורכת ומפנה משולחן, שוטפת כלים ואני גם עושה לה מדי יום כביסה.
    כשאנחנו אצל הורים שלי אז אני עוזרת לה בעריכת שולחן , בפינוי שולחן וגם גיסתי עוזרת לה(שנינו ביחד) ובסוף שצריך לפנות את השולחן אז אמא שלי אומרת לי שאני אשב ואנוח והיא תעשה את זה.
    כשאנחנו הולכים אמא שלי מרימה את הבית באויר (בעצם כל היום היא מרימה את הבית באוויר)
    ואצל חמתי יש מנקה כמעט כל יום..

• אז ככה שאני מתארחת אני תמיד עוזרת באיסוף עריכת שולחן שטיפת כלים הגשה
    ותלוי במצב של הבית אני בדרך כלל נשמר נקי
    ואני מעדיפה להתארח, המשפחה של בעלי מאוד ביקורתיים עם אוכל ואין לי כוח לביקורת חחחחחח

• 1. לפעמים בקטנה לפנות מהשולחן....
  • 1. בוודאי , עוזרת תמיד ולא משנה אצל מי עושים.
    2. כל אחד ומה שנוח לו , ההורים שלי תמיד מנקים גם אם החגים יוצאים יום אחרי יום אבל לא בהגזמה..
    3. מעדיפה להתארח וממילא כרגע אין אופציה לארח..

• 1. עושה הכל מהכל מעריכת השולחן ועד לשטיפת הכלים .. כל עוד המארחת לא מאלו שעושות פרצוף כשנכנסים לה למטבח חח
    2. לא
  • 1. האם כשאתן מתארחות , עוזרות בהכנות , עריכת שולחן, איסוף , שטיפת כלים , הגשה, ניקיון כללי ?
    לרוב מתארחים אצל אמא שלי - אנחנו באים יותר מוקדים ואני עוזרת לארוך את השולחן וכו וכו וכו. לגבי לסדר כל בנות המשפחה נרתמות לנושא.

2 האם כשחגים נופלים יום אחרי יום ( או אחרי יומיים) מנקים שוב את הבית מחדש?
    לא נקיון יסודי, קצת לפני וקצת אחרי שלא נידבק לרצפה.

3.מה אתן מעדיפות ? לארח או להתארח
    אני אוהבת גם להתארח וגם לארח. מבחינתי לעשות אצלי את החג אבל אף אחד לא יבוא עד אלינו. (כולם גרים במרכז ואנחנו בצפון)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה