אני אומר שזה בריא, בעלי אומר שזה סוטה קצת - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נתנאל חולה קצת, נזלת, שיעול, נודניק.... לא אוכל כלום, רוצה רק לשתות חלב. הוא שותה חלב רגיל, אז אני החלטתי לתת לו חלב אם, גם אני שואבת פעמיים ביום וכבר הצטבר לי הרבה במקרר. נתנאל נורא אהב וביקש עוד :-) אני מבסוטה, כי זה ממש בריא אבל בעלי אמר שזה קצת מוזר ואפילו סוטה.... לא יודעת מאיפה הוא מביא את זה?! מה סוטה בלתת לו חלב אם מכוס? כמובן שבסוף אני מחליטה וממשיכה לתת לו. אבל מעניין מה אתן חושבות?
17 תגובות
עמוד 1
אני איתך. לפי דעתי לילדים אין בעיה לתת חלב אם. (כל עוד זה לא מהציצי). בעלך לא מצליח לנתן בין הציצי לבין "מפעל הזנה"
לדעתי כל עוד זה לא ישירות מהציצי זה לא סוטה
חחח זה בדיוק מה שאמרתי, זה לא מציצי, זה מכוס! בעלי מנתח הכל יותר מדי... העיקר שנתנאל שותה בכיף :-)
סוגיה מעניינת - אבל לדעתי זה בסדר גמור. הכי בריא בעולם
דנה, הסבר הוא פשוט. ניקול לא לוקחת מוצצת, היא החליטה שדרך היחידה להתנחם זה ציצי שלי. אז רוב היום היא על הציצי וכך היא גורמת להגברת היצור של חלב. בלילה לפני שאני הולכת לישון אני שואבת, יוצא לי מנה אחד. בבוקר אני מתעוררת כי ציצי עומד להתפוצץ ושואבת עוד הפעם, יוצאים לי כ 2 מנות. אבל כמו שאמרתי לך כבר, כשרק התחלתי לשאוב, לא היה יוצא הרבה, לאט לאט זה משתפר וכמויות גדלות. הכי חשוב זה להרגע!!! אני שמתי לב שאם אני יושבת ומסתכלת על כל טיפה שיוצאת, לא יוצא הרבה. אבל אם אני יושבת לי ברוגע ורואה טלוויזיה למשל, פתאום אני שמה לב שבקבוק כבר מלא. לא להתייאש!
זה מאוד בריא גברים זה פשוט עם בעייתי חחחחח
תודה נסטיוש... עדיין לא הצלחתי לארגן לעצמי שגרת שאיבות
אני חושבת שזה מעולה איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
גם נועה שותה חלב אם
אירה - אני עושה את אותו הדבר.
ותסלחו לי שחפרתי פה על שאיבות בפוסט של נסטיה על משהו אחר
בנועה לא העזתי לתת מטרנה כאילו זה רעל
והדב הכי חשוב ששחכתי לכתוב: רפואה שלמה לנתנאלי!!! שיבריא מהר - בעזרת חלב של אמא
חחחחח תודה :-) אידה, מעניין, שגם אני עם נתנאל לא הסכמטי למטרנה! הייתי הורגת את עצמי, אבל לא מתפשרת ועכשיו משהו השתנה. כשהיו לי כאבים אחרי קיסרי, בימים הראשונים, היה לי מאוד כואב להניק, אז נתתי לה פה ושם מטרנה בלי שום איסורי מצפון.
כנראה שבילד הראשון הגישה האוטומטית אצל אם מניקה זה גישת "בונקר" - אוי ואבוי לתת תמ"לים במקום חלב אם בילד השני כבר משתחררים מהפחדים האלה וזורמים יותר
בכל מקרה לדעתי אין שום דבר סוטה בחלב אם בכוס, להפך זה בריא ואולי הוא אפילו יקבל נוגדנים שיעזרו לו להתמודד עם ההצטננות
החלמה מהירה לנתנאל המתוק!
חחחח. שלי ינקו עד גיל שלוש אז ... בכוס זה ממש לא סוטה ולא מוזר.
מאיה.
כשהקטן היה בפגיה והיה לי יותר מדי חלב ששאבתי אז נתתי לגדול שלי לשתות מהכוס..חבל לזרוק הרי זה מאוד בריא אז אני לא מסכימה עם בעלך . תמשיכי לתת
אני חושבת שכוסות זה לא סוטה וחלב אם זה לא סוטה (זה אוכל לא הפרשות סקס)