שבוע 13 - שאלה .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ,
    קודם כל שנה טובה ומתוקה כדבש לכל בנות הפורום.

בשעה טובה הגעתי לשליש השני אני בשבוע 13 ברוך ה׳ , הבחילות התמעטו וגם ההרגשה מעט השתפרה אבל.... איך אדע שהכל תקין אני הרי עדיין לא מרגישה אותו , היום מהבוקר יש לי מעט כאבי מחזור קלים האם תקין בשבוע זה?
    תודה וסליחה על החפירה אני פשוט מאוד לחוצה
7 תגובות
עמוד 1
  • היי, שנה טובה גם לך
  • תודה על התגובה המהירה
    דיברתי עם אחות שאמרה שזה טבעי אבל אם אני ממש לחוצה אני יכולה לקפוץ למוקד .
    האמת יש לי חופשי חודשי כבר במוקד מרוב שכל שבוע יוצא לי לבקר שם, אבל אם זה ימשיך אז אני באמת אלך לבדוק .
  • מקווה שיתקנו אותי אם אני טועה אבל נדמה לי שבשבועות האלו הרחם מתרחב המוווווווון וזה המקור לכאבים.. אבל .. האחות צודקת..אם את מודאגת תקפצי לבדיקה.
    זה בסדר גם אני נבדקתי נונסטופ בהריון ותמיד היו אומרים לי עדיף יותר מדי מאשר מאוחר מדי

• תקין. היו לי גם כאבים כאלה עד השליש השני.

• את צודקת .. עד שלא מרגישים זה באמת קשה לדעת מה קורה שם בפנים ואם הכל תקין .
    אני היתי קובעת בין הבדיקות החשובות כמו שקיפות וסקירה גם בדיקות סרק אצל הרופא הרגיל ...סתם כדי להירגע ...

אם הכבים נסבלים נראה לי זה תקין
    אם זה ממש חזק כדאי לבדוק ...

• אם הכאבים לא מאוד מאוד חזקים, אלא רק מציקים כאלה אז זה בגלל התרחבות הרחם..
    זה עדיין קורה לי והרופאה אמרה שזה הגיוני לגמרי..
    אבללל כמו שהבנות אמרו, אם זה ממש ממש כואב או מלחיץ אותך אז עדיף להיבדק
    תרגישי טוב
  • רב הסיכויים שהכאבים נובעים מהתרחבות הרחם.
    אם הכאבים בלתי נסבלים פני למיון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה