שביתת מוצצים ובקבוקים. עזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניקול לא לוקחת מוצץ! אם אני מכניסה לה מוצץ לפה היא או יורקת אותו בקשת או עושה כאילו עומדת להקיא... אני חייבת להרגיל אותה למוצץ!!! כי בנתיים ציצי הוא הפיתרון, אבל זה לא יכול להמשך כך!
    עד לפני כמה ימים היא אכלה מבקבוק בלילה, אבל גם זה השתנה. כשהיא ממש רעבה, היא אוכלת ואז, לפני שסיימה, היא לא מוכנה יותר לשתות מהבקבוק! למרות שעדיין קצת רעבה. הנה, הלילה היא אכלה 100 מבקבוק ולמרות שהיה עוד חלב שם, היא סירבה. אז בעלי הביא אותה אלי והיא שאבה לי את הציצי אחד, וזה לא מאט חלב בכלל! ורק אז נרגעה והסכימה ללכת לישון.
    כאילו, מישהו יכול להסביר לי מה קורה?????? איך מרגילים אותה למוצץ? איך גורמים לה לאכול מבקבוק???
5 תגובות
עמוד 1
  • קרה לי עם יואב...

לנסות שאנשים אחרים יתנו לה בקבוק כמה שיותר ואת לא בסביבה אחרת היא מרחרחת את הציצי שלך ואז זה אבוד.

עם המוצץ התייאשתי כבר כמעט לגמרי ככה זה עם יונקים
    נסי ממש לשבת איתה יום שלם וכל פעם שזורקת את המוצץ נסי לשים לה אותו בחזרה. כשהתמדתי זה עבד...

בהצלחה!

• בעלי נותן לה בקבוק בלילה, ואני ישנה בחדר אחר... אין מצב שהיא מריחה אותי...
  • את יודעת מה עשיתי - הייתי מורחת חלב על המוצץ או ממש טובלת אותו בחלב ונותנת לה... לא יודעת אם מזה היא השתכנעה אבל היא כן לקחה מוצץ בסוף. תנסי, מה יש...
    או שבסוף ההנקה כשהיא ישנונה תחליפי לה מהר את הפטמה במוצץ...

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אני הרגלתי את אריאנה למוצץ בשעות הערות, ככה לימדה אותי האחות בטיפת חלב
    אמרה להכניס לה מוצץ כל יום לכמה דקות בשעות הערות ולשחק איתה תוך כדי שתקשר למוצץ הרגשה חיובית
    אחרי כמה ימים כאלה היא השתכנעה והתחילה לקחת אותו...

לגבי בקבוק אין לי הרבה עצות מלבד לנסות אולי בקבוק אחר, אולי הפטמה לא נוחה לה מסיבה כלשהי...
    או שהיא פשוט מעריצה מושבעת של ציצי ובמקרה כזה אין לי הרבה עצות לתת
  • טוב לגבי המוצץ פשוט להמשיך ללתת....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה