היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אני רוצה לנסות להיכנס להריון לבת האם מישהי ניסתה שיטה מסוימת שהצליחה לה???
15 תגובות
עמוד 1
לא יודעת אם זה עובד... הכל מקרי לחלוטין לדעתי. האחות בקופת חולים פעם אמרה לי שיצאה לה בת כי היא קיימה יחסי מין יום לפני הביוץ כי הזרעונים הנקביים הם חזקים יותר... אני לא מאמינה בזה.
קודם כל בהצלחה. שנית לא מבינה מה זה משנה בן או בת. בגדול: זרע שיכרי יותר מהיר זרע ניקבי יותר עמיד מה שאומר: יש לקיים יחסי מין לפני הביוץ לקבלת נקבה ובזמן הביוץ או אחריו לקבלת זכר
אבל זה לא מדע מדויק.
בהצלחה בכל מקרה.
ואני רוצה בן- איך עושים בנים??? הכל שטויות, שיהיו בריאים ושלמים
יש לי בן ואני רוצה מין אחר גם בגלל זה פניתי לפורום שמעתי על שיטה שאישה לא צריכה להגיע לאורגזמה אין לי מושג אם זה עובד בכל אופן אשמח לקבל עצה ממשהי שניסתה שיטה מסוימת וזה הצליח לה תודה
ואני רוצה תאומים יש מתכון?
לאחר סקר בפורום - יש סיכוי יותר גבוהה לבנות בהריון הפתעה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בהצלחה.
נטלי חחחחח שימי מתכון בשימושון
יש עוד שיטה - תתפללי על זה......... חחח
לגבי הסברה שבישביל בת אסור לאשה לגמור... אני יכולה להגיד לך שזה לא נכון לגבי הסברה שיש לשכב לפני הביוץ בשביל להביא בת.... אני הוכחה שגם זה לא נכון... בקיצור הכל מלמעלה!!!
דרך אגב, יש לי חברה ששילמה בסביבות 3,000$ כדי להביא בן (אחרי שתי בנות) ונחשי מה יצא? בת שלישית מהממת!!!
אז תעזבי שטויות, העיקר שיהיה בריאים
יש שיטה של איזה טבלה לפי השנה שאת ובעלך נולדתם לא יודעת בדיוק גיסתי עשתה ולכל מי שהיא עשתה יצא נכון ככה היא אומרת..למרות שלא יצא שיהיה בת ובנתיים בשקיפות אמרו לי שזה בן לא יודעת אני לא מאמינה בכלום רק באלוקים באמת
תאכלי הרבה חסה
חח מיטל הרגתתתתתתת
אני מכירה את הקטע של הימים והביוץ לא יודעת אם עובד . כשארצה בן אנסה אבל תכלס לא משנה לי כרגע ..
אפשר להזמין תאומים-בנים? [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
אין מתכון לדברים האלה.