סיכום של חגים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז חמישה ימים היינו בבית בהרכב מלא...
    עבורי זה תכלס היה אותו הדבר - אני גם ככה בבית, אבל בעלול נח, ישן קצת יותר מבדרך כלל למרות שלא הרבה, הילדה נהנתה מתשומת לב מרובה ולי היה זוג ידיים לעזור איתה... יכולתי לבשל, לנקות ואפילו לרבוץ מול המחשב
6 תגובות
עמוד 1
  • היה נחמד מאוד... את ערב החג עשינו עם הצשפחה שלי.

למחרת על האש עם המשפחה שלי ואז קפצנו לביקורים אצל חברים.

אני אוהבבבבת שבעלי בחופש. :)

• זה לא בדיוק סיכום חגים אלא סיכום חג !
    חחחחחח

אנחנו היינו של ההורים של בעלי . בהתחלה היה קשה ומתיש כי הילדה עדיין היתה חולה אז גם בנסיעה לאילת היא בערה!!!! חיה עם נובימול ונורופן ..
    לאט לאט היא נרגעה וחום ירד ואז היינו בים 3 ימים, יום אחרי יום ( אבל לא נכנסו למים כי פחדתי שתתקקרר)
    והיינו בקניון הקרח... היא הייתה בגימבורי המיוחד שם - עשתה חיים!!!!!!
    ניקינו אכלנו צחקנו יצאנו בערב למאנקיז והשתכרתי וסוף סוף השתחררתי ועשיתי שטויות כמו לנשק את הקופים ..

צריך חופש מהחופש בחיי

• אני נהנתי בטרוף
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • בערב חג הינו אצל אמא שלי. חזרנו באותו היום.
    ביומיים חג הינו בבית, אני קצת מקוררת ומנסה לסחוט את העובדה שבעלול בבית(מה שלא בדיוק הלך לי כי הוא עבד בלילה עד מאד מוקדם בבוקר והשלים שעות שינה במהלך היום
  • אמממממ סתם לא משהו מיוחד...
    התארחנו פעמיים...
  • היה נחמד.. המון משפחה ויור מדי אוכל :D

ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו.
    מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה