מסוכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי את המחזור שלי ב-1/9 והוא בדר"כ כמעט כל הזמן מגיע בזמנו...ז"א כל 30 יום...מקסימום יום לפני יום אחרי....

אתמול הייתי עם בעלי(-נו,כמה אני יכולה להתאפק?! אני מתה עליו ולא עמדתי בזה.......

21 תגובות
עמוד 1
  • לחכות עוד קצת?
    רציתם להתנזר מסקס??
  • לא הבנתי מה צריך להיות מסוכן........ להיקלט/לא להיקלט?.......

• את מתכוונת מבחינת הביוץ.????
    מה את מייחסת חשיבות לזה בכלל

• ביום ב-10 למחזור? נו זה מוקדם....לא?

ממ לא,לא רצינו להתנזר...אבל אני לא יודעת אם יש לנו את הכוח עכשיו לתינוק נוסף...אנחנו עם תאומות מקסימות בנות חצי שנה בסה"כ......

וכן,אני מדברת מבחינת להיקלט/לא להיקלט.... יש מצב שזה קרה ונקלטנו או שעבר זמנו?

• הא ואני חשבתי שאת רוצה תינוקייי
    ואם את לא רוצה אז למה אתם לא שומרים עם אמצעי מניעה?
    כן זה מאוד מוקדם המחזור שלי לא היה סדיר ובגלל זה כנראה שהיום ביוץ היה ביום ה 10 ואני אפילו לא חשבתי לעצמי
    בגלל זה התינוקי שלי גדול בשבוע ממה שצריך

• אהה אז יש מצב שניקלטת אם כך.....

• אהה הבנתי
    טוב אז כן
    תאריך מסוכן בחרתם.... בימים הלא בטוחים
  • אם המחזור שלך באמת סדיר אני לא חושבת שניקלטת
    כי בדרך כל הביוץ הוא 14 יום לפני קבלת המחזור הבא..תעשי תחישוב ותראי שזה לא נופל בימים האלה
    אבל הכל בידי ה' לכי תדעי

• היום ב-14 למחזור יוצא בדיוק ביום שהיינו ביחד...ואם יוצא שהמחזור שלי יום לפני אז ה-14 יום לפני המחזור הבא יוצא יום לפני שהיינו ביחד...

הממממממ.......

עוד 10 ימים אדע בטוח?

• אני מאחלת לך שיצא מה שהכי טוב בשבילך
  • כן אין סיבה שלא תדעי בבדיקה

סתם עצה.... להיות בטוחה 100%, אני תמיד עושה את הבדיקה אחרי שאני מאחרת לפחות שבוע.. אם את עושה בדיקת שתן ביתית
  • האאא התבלבלתי חשבת קיבלת רק ב 9 לחודש ואו חחחחח נראה לי שתחכי אולי יהיו לך הפתעות

• אתם לא נשמרים בכלל, אז אני מניחה שלא כזה סיפור בשבילכם אם תיכנסו להריון עכשיו, לא?

אז לשאלתך: כן, יכול להיות שתהיי בהריון בגלל זה.

• הביוץ לא יוצא 14 יומים אחרי המחזור? או 14 יום לפני המחזור הבא...? כל פעם אני שומעת משהו אחר.............

• שיהיה מה שאת רוצה באמת

• אם לא נשמרים אז תמיד יש סיכוי
  • אממממממ צר לי להגיד לך מאמי אבל הביוץ לא תמיד 14 יום לפני המחזור הבא
    לי למשל היה ביוץ שבוע לפני המחזור הבא
    מאחלת לך שיצא לך מה שאת רוצה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • מאמי זה היה אתמול??
    יש מצב (יחסית גדול) שאת בהריון.. אם זה קרה אתמול ואת לא מעוניינת כרגע בהריון (מן הסתם זה ממש לא קל גם יש לך 2 פיציות בבית וגם עוד אחד עכשיו זה יכול להיות בלאגן) אז פוסטינור.. לא תמיד עוזר אבל אולי אצלך זה כן ישפיע דווקא

• הלן-באמת? שבוע לפני המחזור? המחזור שלך קבוע? אצלי הוא קבוע....

טלי-כן,זה היה אתמול.....

מה באמת יש סיכוי כזה שיש הריון? זה אולי צפוף לביוץ...אבל זה מסוגל להביא הריון.....?

• מה שמסוגל להביא הריון זה כל ביוץ עם ביצית תקינה גנטית שתפגוש זרעון תקין גנטי.
    (אם לא תקין אז יש הפלות טבעיות)

ותראי תאי זרע (במיוחד אלה שמהם יצאו בנות) יכולים להשאר בגוף שלך שלושה ימים!!!!
    אז שלושה ימים ביוץ לפה שלושה ימים ביוץ לשם, ואת לא מכוסה בכלל
  • אני לא רוצה להבהיל אותך
    אבל גם אני היתי עם בעלי אחרי 19 יום שחשבתי שכבר עברנו את הביוץ ממזמן
    ומסתבר שלא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה