היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כרגע שבוע 23 ומעניין אותי לדעת איך אפשר לדעת איפה מונח הראש? הרגליים? האם אפשר לחוש את זה?\ ועוד משהו, כל כמה זמן אמורים להרגיש תנועה של העובר? יש רגעים שאני נחה ואני מרגישה ממש חזק ויש רגעים שיש שם פשוט דממה.
5 תגובות
עמוד 1
מי שמבין בזה רופא או אחות יכול לדעת את המנח על פי נגיעה ולחיצה בבטן...אני לא חושבת שאישה יודעת איפה בדיוק כל דבר נמצא על פי הרגשה ... כמובן שבשבוע שלך העובר עוד מתהפך הרבה ...
ואת עדיין לא צריכה לספור תנועות או לעקוב ממש .. רק משבוע 28 ומעלה
את לא יכולה לדעת מאמי רק ע"י בדיקת אולטרסאונד
ואת לא צריכה להרגיש על הזמן יש לך עוד לפחות 5 שבועות להתחיל לשים לב לתנועות
אפשר לשער את מנח העובר אבל ממש לא לדעת, כי בשבוע ההריון שלנו העוברים מתהפכים להם להנאתם בבטן. כשאת זזה, את מרגיעה את העובר, במנוחה הם מתעוררים ואז מתחילים להרגיל את הבעיטות החזקות יותר כמובן הכל גם תלוי במיקום השילייה שלך, ברגישות שלך כמו שמיכלי אמרה, עדיין לא צריך לספור תנועות. כל עוד את מרגישה כמה פעמים ביום זה מצויין. יש בנות שמתחילות להרגיש רק בשבוע 24
ענו לך הוותיקות
שיואו! זריזות לגמרי!
תודה רבה לכל העונות...
לפעמים הבעיטות ממש מפחידות, חזקות יותר מהרגיל, וזה ממש מבהיל... בכולופן תודה לכן!