חייבת לשתף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ,הרבה זמן לא ניכנסתי לכאן..כרגע אני בשבוע 34 +5 ..
    טוב ההריון שלי לא היה פשוט אני חולתת קוליטיס ולוקחת כדורים באופן קבוע כמובן לאחר בירור מקיף לפני ההריון..יש לי אחלה רופאת נשים ואתמול שעשיתי את הבדיקה היא אמרה לי שהוא לא כזה תינוק גדול והוא לא הכי הרבה גדל מהפעם האחרונה..בערך חודש וחצי מהפעם האחרונה...טוב אני שיא נלחצתי תגידו עובר בשבוע כזה במשקל של 2318 זה סביר??
    וגם אורך הצוואר שלי הוא 23 ס"מ מה שמסמן על לידה מוקדמת ...
    אני כ"כ לא מרגישה טוב מלאה בבחילות ואני מרגישה שהתינוק לא רגוע כאילו יש שם מלחמות...אני חייבת חיזוק/המלצות!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי קודם כל את חייבת להירגע
    הלחץ הזה לא טוב, לא בשבילך ולא בשביל הבייבי

דבר שני הערכות משקל זה דבר מאוד משוער וסטטיסטי
    לא תמיד הערכות נכונות.
    בת דודה שלי נולדה 3 קילו ובהערכת המשקל שיערו 2400
    הכל אינדיבידואלי...

חשיבה חיובית

• לגבי הערכת משקל אל דאגה כמו ששירה אמרה זה נתון לשינוי .
    וגם אם יוולד 2300 זה ממש לא נוראה לי ילדה שנולדה 2000 והוצאתי אותה ב1900 מבי"ח.

הם גדלים בחוף אח"כ יופי
    אני מאחלת להחזיק כמה שיותר שבועות לפחות עוד שבועיים עד שבוע 36 בע"ה
  • יש לי דבר חשוב לומר לך- בשלושת ההיריוונת האחרונים קיבלתי הערכות משקל שגויות אצל הגדול אמרו בין ארבעה ק"ג לארבעה וחצי ונולד 3240. אצל השנייה אמרו 3600-3800 והיא נולדה 3244. אצל הקטן העריכו 3500-3600 והוא נולד 3810. המשקל שהעריכו הוא מספיק בשביל לא להישאר בפגייה ומן הסתם המשקל בשבועות האלה עולה משמעותית- כך שיש לעובר עוד זמן לעלות במשקל.
    אני לא מכירה את מחלה אותה תיארת- אבל אני שמחה בשבילך שאת כבר לקראת הסוף ושעוד מעט כל הקשיים האלו יהיו מאחורייך. שיהיה המשך היריון תקין ולידה קלה ותקינה- אמן!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה