האם אתן יודעות האם זה חוק להציב מאבטח בגן עיריה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות ,
    האם מישהי מכן קרובה לנושא ההוראה חינוך אשר יודעת בוודאות לומר לי האם זה חוק אשר העיריה מחויבת להציב שומר החל מגן עיריה בגיל ?
11 תגובות
עמוד 1
  • העייריה חייבת להציב שומר בפתח הגן כאשר כמות הילדיםהעולה על 100 בערך זה החוק מתחת לא חייב להיות שומר

• ואוווווווווווו
    מה את אומרת?
    100 זה לא מטורף ?

• אצל אחי ואחייניות של בעלי לא ראיתי אף פעם מאבטח..ועכשיו כשאני חושבת על זה...זה לא טוב בכלל!!!

• בהחלט לא אחראי לחלוטין
  • אין חובה כזו.
  • רק מגיל בי"ס כיתה א' זה חובה ?

• אין חובה אבל עם הערבושים של היום לכי תדעי הם מסוגלים להכנס מכל חור העיקר לפגוע בילדים ישראלים
    בלי לנסות להלחיץ בכלל

• מספיק שיהיו 98 ילדים במתחם של הגן ועייריה לא חיבת לתת זה ההוראה של משרד החינוך
    יש גם מקומות שבבוקר יש מאבטח ואחרי 1400 המאבטח הולך כי חלק מהילדים הולכים הביתה

• תודה בנות על התגובות
    אני ממש בהלם שזה כך לא יודעת למ היה לי ברור שמגיל 3 העיריה מחוייבת
    והחלטתי לשמוע דעתכם לפני שאני מרימה בלאגן בעיריה
    ועכשיו אני מבינה שזה חסר סיכוי
  • זה לא חסר סיכוי
    כי עיריית רעננה מציבה מאבטחים בגני עירייה
    ככה שיש תקדים

• ממש לא מחוייב.
    עיריית כפ"ס הורידה השנה את המאבטחים ובמקומם יש "שמרגן" בכל גן בין השעות 7:30-9:00 שהם עושים בבוקר סריקה ופותחים את השער כך שהסייעת והגננת יכולות להמשיך להיות עם הילדים ולא צריכות לרוץ כל רגע לשער.
    מעבר לזה - בכל גן יש מערכת אינטרקום עם מצלמה, ויש סיירת שעוברת בין הגנים וכמובן גם כפתור מצוקה.
    המאבטחים שהיו עד כה הם מהסוג של רגע לפני פנסיה עם נשק מקסימלי של גז מדמיע כך שבמידה ומישהו היה רוצה לעשות פיגוע לא מכאן היתה באה הישועה....
    גם בגנים פרטיים אין שמירה ואין לאף אחד מאיתנו בעיה עם זה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה