כ"כ רע לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שרשמתי פה פעם, בעלי החליט לחזור לצבא, לקבע. היציאות מזעזעות, שמונה ימים בבסיס, שישה בבית, כשגם בימים האלה הוא יעבוד.
    כ"כ לא רציתי, נלחמתי בזה כמה שיכולתי, אבל המצב הכלכלי הרעוע שלנו ניצח אותי.
    אז בהתחלה הוא רק בדר ואני הדחקתי. אח"כ חיכינו לראיון והמשכתי להדחיק. אח"כ קיבל תאריך גיוס וזה נראה שיש עוד המון זמן.... אבל, ביום ראשון זה קורה, בעלי מתגייס.
    אני מרוסקת ושבורה. גם עכשיו כל הבית עלי אבל לפחות אני יודעת שבערב בעלי מגיע ויש לי עזרה כלשהי, מינימלית, אבל יש. מיום ראשון גם העזרה הזאת נעלמת לי.
    מה גם, המצב בעזה כ"כ רע, החיסולים לא נגמרים וזה אומר שהלילות שלי, ללא שינה חוזרים ובגדול.
    כבר הייתי במציאות הזאת איתו, אני יודעת בדיוק מה מצפה לי, רק שאז לא היינו נשואים ולא היו לנו שני ילדים.
    נראה לי שהשבוע האחרון היה אחד הקשים בחיי, מליון מחשבות, אולי זה לא הפתרון?! מצד שני, המצב שלנו היום עוד פשוט לא מאפשר לנו לחפש כרגע חלופה אחרת.
    בא לי ללכת לישון ולקום רק עוד שבוע כשהוא יחזור הביתה.

14 תגובות
עמוד 1
  • אהובה
    מי יכולה להבין אותך יותר טוב ממני
    אני שולחת לך אינספור חיבוקים וחיזוקים!
    את חייבת להאמין ולחשוב רק טוב!

תתני לו שקל בכיס ותאמרי לו לשים בקופה שהוא חוזר הביתה
    אומרים ששליח לא ניזוק, בזכות צדקה שתציל ממוות.
    גם אם את לא מאמינה בזה אין לך מה להפסיד.

אנחנו ממש באותה סירה
    יהיה בסדר... אוהבת המון, תהיי חזקה

• אוי מאמי :((
    אני יכולה לתאר לעצמי מה את עוברת.. גם עם הפחד מהאזעקות, גם אנחנו חווים את זה..
    תמשיכי להיות חזקה .. ותנסו במקביל לברר, אולי בכל זאת יש איזשהי אופציה אחרת?? כל דבר?..

• אויש זה נשמע רעעע
  • באמת מצב לא פשוט ליבי איתך

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • ויקו'ש...

• אויש ממש עצוב לי בשבילך
    בהחלט נשמע קשה מאוד כל המצב - ועננת המלחמה שמעופפת מעלינו בטח לא מוסיפה
    אבל נקווה לטוב ואנחנו פה בשבילך תמיד

והאמת שירה ממש ריגשת אותי עם השליח - אני אומרת אין מה להפסיד בטוח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה