שבוע 8 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,אני מהפורום השכן בשעה טובה הריון ראשון שבוע 8 ..עוד לא עשיתי אולטרסאונד ראשון יש לי תור רק בעוד שבועיים בעקבות החגים .בכל אופן מכיוון שרובכם כבר אחרי לידה או לקראתה אשמח קצת לקבל מידע מניסיונכן ..משבוע 6 מקיאה רק בלילות אחרי ארוחת הערב בבוקר ובמהלך היום יש בחילות אבל לא עד כדיי הקאה ..מרגישה כל היום טעם חמוץ בפה לא משנה מה אני יאכל ..האם מישהי חוותה משהו כזה ?ואם כן אשמח לקבל קצת מידע על איך להתמודד עם התופעות האלה ..אני משתדלת לאכול כדיי לא להשאיר את הקיבה ריקה כי ברגע שהיא טיפה מקרקרת הלך עליי :/
4 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה והמשך הריון קל ותקין
    לגבי הטעם בפה, תנסי כל פעם להכניס משהו לפה (קרקרים, פרי וכו).
    זה גם טוב נגד בחילות.
    ובכלל הכי טוב זה לאכול הרבה ובמנות קטנות.
    ככה את לא רעבה אף פעם וגם מונעת מעצמך שטויות.
    תכיני ירקות טריים חתוכים ותנשנשי אותם כל היום.
    זה יתחיל לעבור לקראת סיום השליש הראשון
  • השליש הראשון בהחלט מאופיין בכל מה שאת מתארת
    לפעמים גם הטעם בפה משתנה מחמוץ לטעם של ברזל ממש
    זה בסדר וכמו שליבי אמרה זה צפוי לעבור לקראת תחילת השליש השני.

בינתיים באמת תנסי להכניס לפה משהו כל כמה זמן
    פרי, ירק, קרקר, סוכריה, מה שיעזור לך להרגיש טוב יותר

והכי חשוב - בשעה טובה ושיהיה לך הריון קל ותקין!
  • תודה רבה לכן !
  • מזל טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה