חלב שאוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם שאבתי אתמול חלב והיום הוא חומם, אבל הילד אכל רק חצי. מותר להקפיא אותו לשימוש עתידי?
    יש אתרים שאומרים שאבור לחמם חלב פעמיים ויש כאלה שאומרים עד פעמיים.

7 תגובות
עמוד 1
  • מה שהוא אוכל (הרוק שלו נוגע) זורקים ולא שומרים, כי ברוק יש דברים שמעכלים רכיבים תזונתיים בחלב. ומחר\בשימוש העתידי כבר יהיה לו סתם משקה לבן, ולא חיוני.
  • אה... הבנתי, אז כנראה שזו הסיבה להבדלים...
    אוף, זה 100CC שנשאבו בעמל רב..

• עד כמה שידוע לי לא מומלץ לחמם פעמיים...
    הכי מבאס לזרוק חלב שאוב
  • לא ממוחץ לחמם שוב....
    בטים של מיצי מעטלה
  • איך יצא לך100!!??????

יום שלמ אשאב אולי יצא 70
  • היה שם 180 וזו הארוחה שלו בערך אבל כנראה בגלל שאצל המטפלת הוא אכל הרבה מהמרק, הוא לא היה ממש רעב והשאיר 100. באסה, אלך לזרוק.
    שרוניקית - אל תתייאשי, לפעמים יוצא לי בקושי 50. אבל בעבודה יוצא הרבה כי זה במקום ארוחה שלו. ואני מסתכלת על תמונות שלו תוך כדי וזה עוזר לשחרר חלב...
    אגב, אם יש לי המון חלב מוקפא בן חצי שנה, יש לאיפה לתרום אותו?
    פשוט זה חלב עם הרכב שמתאים לתינוק שרק נולד ולא לגיל חצי שנה....
    פניתי לבנק חלב אם באנטרנט אבל הם לא חזרו אלי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה