היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני באמצע שבוע 11 החזה שלי תפח...והחזיות נהיו קטנות...
היכן קניתן את החזיות שלכן, האם יש "חזיות הריון" או שפשוט קונים חזיה במידה גדולה יותר?
וכמובן שאלת המליון: מתי החזה מגיע לשיאו??? תודה מראש, קרן
6 תגובות
עמוד 1
אצלי הגיע לשיאו מB לE אחרי הלידה כשהתמלאתי חלב. רוב ההריון הייתי C שליש אחרון הייתי D . קונים פשוט מידה יותר גדולה, תקני רק 2 ולא משהו יקר, חבל לבזבז כסף.. המידה יכולה להשתנות הרבה פעמים לי הייתה חזיה אחת C ו2 D, וכשהנקתי היו לי 3 חזיות הנקה אבל לפעמים (עם החלב שהיה מתמלא לקראת הארוחות) הייתי פשוט בלי חזיה כי לא היה נכנס חחחח....
לי הכי נוחות בהריון חזיות ספורט, החזה שלי קטן והוא מתמלא בהריון, אבל לא עד כדי כך שאני צריכה חזיה תומכת. מעניין איך יהיה בהריון הזה.
בעקרון כמעט עד הסוף הסתדרתי עם חזיות רגילות רק מידה יותר גדולה . בתשיעי הייתי עם חזיית הנקה בבית .... והגיע לשיאו אחרי הלידה -c
גם אצלי תפח החזה בהריון... קניתי פשוט מידה יותר גדולה ולא יקרה ותאמיני לי שעשיתי בחוכמה - עכשיו אני בכלל לא משתמשת בהן כי הן קטנות אליי ואני גם ככה לרוב עם חזיית הנקה
תקחי פשוט מידה יותר גיסתי מחודש 6 עם חזיות הנקה לא יודעת למה
אני בכלל לא קניתי חזיה אחת בהריון הזה.... לא הייתי צריכה