הריון צעיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    לאחר תשובה חיובית בבדיקת הריון ביתית, באתי לבקורת אצל גניקולוג כאשר שבוע ההריון המשוער לפי הוסת היה 5שבועות +1. בבדיקת אולטרסאונד לא נצפה שק הריון. בבדיקת דם שבצעתי יומים לאחר מכן ערך הבטא היה 968. בביקור לאחר שבועיים (כלומר גיל ההריון המשוער 7 שבועות +1), הרופא ראה שק הריון שמתאים לשבוע 5 + 5 ו- GS 0.93cm. לא נצפה דופק. שק החלמון, לדברי הרופא, היה מאוד גדול. הרופא אמר לי לחזור אליו עוד שבוע, אך דעתו הייתה מאוד פסימית לגבי המשך התפתחות העובר.
    חשוב לי להוסיף, שאינני מרגישה שום תסמיני הריון "קלאסיים". בנוסף בהריון הראשון שלי היה הפרש של כשלושה שבועות בין תאריך הוסת שלי בפועל לבין תאריך הוסת המחושבת על פי גודל העובר.
    אני מאוד אשמח לחוות דעתך לגבי המקרה. האם לפי המצב שתיארתי לך בכל זאת יכול להתפתח הריון תקין?
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן, הסימנים אינם חיוביים אבל עדיין יכול להיות שמדובר בהריון צעיר שעוד ימשיך ויתפתח. כלומר לשאלתך - יש סיכוי להריון תקין, אבל יש גם סיכוי שלא - התשובה הסופית לזה תהיה באולטרה-סאונד החוזר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה