אייזהה עצביםםם כנסו בנות אני צריכה עצות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבן דוד שלי שבוע הבא יש בר מצווה
    ואשתו של דוד שלי היא לפלפית כזאת לא אוהבת ארועים וכאלה היא בחיים שלה לא קמה לרקוד וזה
    אז הם עושים בר מצווה בבוקר בבית כנסת ואז כולם הביתה
    עכשיו אני לא יודעת מה הסיבה אבל אחרי שהיתחתנתי לא הזמנו אותי לשום ארוע(לפי הקווקזים יענייי אני ממשפחה אחרת עכשיו)עכשיו הדודים האלה גרים חמש דק' ממני הם גרים עם סבא שלי ואני תמיד אצלם
    קיצווווור היום בבוקר היא מתקשרת אלי אשתו של דוד שלי אומרת לי מה קורה וזה לא זוכרת מה ואז היא אומרת לי אם את רוצה לבוא לבית כנסת תגידי לי אני יגיד לך איפה אנחנו עושים

7 תגובות
עמוד 1
  • לא ממש מבינה בענייני הכוחות האלה במשפחה
    אבל אני חושבת שלמרות ההזמנה ההזויה משהו
    היות ומדובר בבן דוד שלך ונשמע שהוא חשוב לך
    הייתי הולכת בכל מקרה כדי לתת לו את הכבוד המגיע לו
    בלי קשר ליחס של אמא שלו כלפייך.
    לגבי המסיבה בבית הייתי חושבת פעמיים אם ללכת
    אבל לבית כנסת למה שלא תלכי?
  • אין סיבה שלא תלכי לבית כנסת, להגיד מזל טוב
    זה בכל זאת משפחה, ומשפחה קרובה שלך, כך ציינת
    לא ללכת לבית כנסת זה ממש לשחק משחקי כבוד לפי דעתי
    אז הם לא הזמינו לסעודה, אולי הם ממש שקולים בהוצאות?
    זה שהיא התקשרה אלייך ואמרה לך שהיא רוצה שתבואי זה אומר משו......

• זה נראה לי הזוי למישהו ולהגיד לו אם אתה רוצה לבוא תגיד לי אני יגיד לך איפה אני עושה תארוע
    כי אצלנו מי שלא עושה באולם זה נראה ארוע לכל דבר שהוא עושה בבית
    חמותי אמרה לי שאני לא צריכה להתייחס אלייה ופשוט ללכת כי זה לא יפה
    וזה באמת לא יפה עוד ישבנו ותיכננו ואמרתי ואי בטח כולם במשפחה כבר ישימו לב שאני בהריון בבר מצווה וכו' פתאום היא באה עם היציאה הזאת

• מי אמר שכולם ילכו לאכול אצלם?

את הולכת לבית כנסת ממש רק כדי להגיד מזל טוב, לתת את הכבוד המינימאלי הראוי לבני משפחה לי דעתי........
    לא בשביל שישימו לב שאת בהריון או כל סיבה אחרת..........
    אלא אם כן זה אחרת
  • לפי דעתי לכי לבתי הכנסת כמו שציינת זה משפחה קרובה.
    האמת זה נישמע לי דיי הזוי ההזמנה שלה... ומאיפה את יודעת שכולם הולכים אחרי זה הביתה?
    בכל מקרה אני הייתי הולכת לבית כנסת!

• נראה לי שאת שמה יותר מידי דגש על האופן שבו היא התנסחה. את אומרת שמדובר בדוד, אני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל אצלנו כשיש בר מצווה לבית הכנסת מגיעה המשפחה מדרגה ראשונה ואחר כך עושים אירוע ( או בבית או באולם) ולשם מגיעים גם המשפחה המורחבת.
    אולי בגלל שהיא מרגישה שאתם קרובות יותר כי את מגיעה הרבה לסבא היא שרלה אותך אם את רוצה להגיע כדי שלא להעמיד אותך במצב לא נעים, או אולימהיא סתם לא יודעת להתנסח?
    היא הזמינה ( בצורה המוזרה שלה אבל בכול זאת הזמנה) הייתי הולכת כדי לחגוג ולשמח, ולארוחה נראה לי די ברור שמי שמגיע לבית הכנסת יגיע גם אחר כך לארוחה אולי בגלל זה היא לא העלתה את העניין.
    בקיצור תחליקי ותלכי

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • לא בלי שום קשר להריון או שישימו לב יעני ככה אני אומרת שאפילו היינו מדברות על זה
    אני יודעת שכולם ילכו לאכול אצלם כי ככה זה נהוג גם אני עברתי 3 בר מצוות של אחים שלי והבנתי כבר איך זה הולך
    אבל עכשיו הייתי אצל סבא שלי וראיתי שהיא בכלל הזמינה ככה את כולם
    כנראה שזה הסיגנון המאוד מוזר שלה מאוד מאוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה