אני ממש בהלם מבי"ח בלינסון בפ"ת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי במיון 7 שעות , ובו בזמן רואים אישה מתפתלת מכאבים עם פתיחה 3 צריכה ללדת , ומה אומרים ?, אין מיטות וחדרים פנויים יש עומס .
    היא ישבה על הכסא ממררת בבכי ואין מה לעשות פשוט כאב לב , לא האמנתי שיש דבר כזה עומס ושאין מיטות וחדרים פנויים ואישה צריכה לשבת בכסא רגיל שמיון ולמרר בבכי קורע לב לראות והכי מכעיס שיש.
    וכל זה קרה בבלינסון בפ"ת. חיכיתי במיון לבדיקת רופא מהשעה שבע וחצי בערב ויצאתי משם רק ב-2:30 לפנות בוקר, סיוט רופא אחד שתי אחיות ושלושה מוניטורים שכל אחת חצי שעה ומליון נשים, אימל'ה.
    ואישה שחיכתה ללידה לא הספיקו לתת לה אפידורל בשל העומס והייתה צריכה ללדת ללא וצרחות אימים במסדרונות, פשוט קורע לב.
13 תגובות
עמוד 1
  • קורה לא רק בבית חולים בילינסון.
    ככה זה שמשלמים לצוות הרפואי פחות או יותר כמו לצוות נקיון, לא שווה ללכת ללמוד.
  • מחזקת את דבריה של ליבי

מאמוש , בית חולים בילינסון הוא בית חולים
    מדהים !!! הייתי שמה מספר פעמים בטיפול ובדיקות
    ותמיד היה בסדר
    יש לפעמים עומס ומהקורס הכנה המיילדת אמרה שעכשיו
    באמת יש עומס אין מספיק מיטות
    ואני לא רוצה לומר לך כמה תקנים לרופאים יש
    כי את תצחקי ...
    3 רופאים במשמרת לילה כשהמקום מפוצץ !!!
    הסיבה - אין תקציב !

זאת המדינה וזה הפרצוף שלה
    ולא של בילינסון ...

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אנחנו לא סובלות מספיק בהריון , וצריכות לסבול לפני הלידה כי אין מיטות או חדרים פנויים , לי זה נשמע לא הגיוני. עצוב שזה כך לא חשבתי למראה עיניי.
  • הכוונה , לא האמנתי למראה עיניי
  • מותק בתור אחות בבלינסון אני יכולה לומר לך שעומס זו לא מילה!!!! חדר לידה מפוצץ ועימו גם החדרים ביולדות!
    בכל חדר כרגע במחלקת יולדות, שמותאם ל2 יולדות, יש 3 יולדות!
    מי שסובל מכך זה בראש ובראשונה היולדות, אך מי שמקבל את כל הריקושטים והצעקות הן האחיות! אני יכולה לומר לך שעליי בעל של יולדת איים ברצח כי הכנסתי לאשתו יולדת 3 לחדר. ממש התחלתי לבכות וקראתי לבטחון... זה היה מפחיד!
    המיילדות מפעילות המון שיקול דעת, את מי להכניס לחדר לידה כרגע ואת מי לא. יולדת בלידה ראשונה עם פתיחה 3, לא תלד מהר כמו יולדת בלידה 3 עם פתיחה 3...
    אין מה לעשות , זו תקופה עמוסה ובלינסון הוא מאוד פופולרי וזה מה שקורה...

• הבנתי שבחודשים יולי אוגוסט זה עמוס יותר מחודש דצמבר, החודש שבו אני אמורה ללדת בע"ה. האם זה נכון?
  • כעיקרון כן, אבל עם העומס לאחרונה, אני כבר לא יודעת...

• אוףףף אני בלחץ מטורף וצריכה להתחיל ב-16/10 קורס הכנה ללידה שם.
  • אני ממש לא מכירה את בלינסון או את הבתי חולים בכלל באיזור הזה
    אבל אני יכולה להגיד לך, שאני במקומך כן הייתי נוסעת ללידה לבית חולים אחר, פחות עמוס. כי יש בתי חולים פחות עמוסים !!! אבל קצת רחוק, אבל יש.
    אני למשל הולכת ללדת ברמב"ם, שזה מקסים, רוטשילד למשל (גם בחיפה) ממש לא עמוס גם..... ואולי זה משתלם לסוע גם את החצי שעה........ אולי יהיו בנות שממש לא יסכימו איתי אבל זו דעתי.
    יש לך משפחה באיזור אחר?

• לא , המשפחה שלי צמודה אליי בפ"ת, והעיר הזאת רק מתרחבת לא אוהבת אותה בגלל המשפחה שלי שעוזרת ותעזור בע"ה אני נשארת פה.
  • מזעזע

• הדבר היחיד שקצת מרגיע זה שאני צריכה ללדת בדצמבר , בע"ה, ויש פחות ילודה בחודשים הללו ככה האחיות אמרו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה