-
בהצלחה רבה! איזו דרך מקורית להודיע לבעל...חחחח
-
הוא בטוח יצחק
-
חחח אם התאפקת יותר מארבע שנים, תאמיני לי שהשחלות שלך עוד מאופקות.... (אני הרגשתי את השחלות שלי דורשות ילד נוסף,ששילי הייתה בת שנה וחצי אבל לא התאפשר לי אז וגם לא עכשיו...)
-
למה ביולי? חודש 9 ב40 מעלות?
-
מה שלומך מאמי?
יאללה תעשי עוד בייבי מעלף כמו איתמר
-
זהו השתגעתי !!!
-
לא כולן בהריון את רק שמה לב לאלה שכן כי ה
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
-
פלפלת את צודקת . ואני יודעת את זה ...ויש במשוואה הזו כל כך הרבה מרכיבים....אגב רק בכיתה שלי יש 4 בנות בהריון או אחרי לידה טריה עכשיו ועוד כמה בהריון בפוטנציה שלא מספרות עדיין חחח ....
-
יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
יאללה קדימה לעבודה
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
-
בסוכות נעבוד על זה :) ואם לא אז שנה הבאה בטוח חחח
-
חחחחח מצחיקה...
שיהיה המון הצלחה, בכל מה שתבחרו
-
מאיה;!!!
טוב לראות אותך שוב, מה נשמע??
הייתי בטוחה שכבר יש לך עוד ילד, איתמר גדול מדניאל בשנה!
יאללה הגיע הזמן, לכי על זה
-
הייתי עסוקה בלהצליח בלימודים והתנסויות במחלקות אז לא יכולתי לחשוב אפילו על עוד ילד , עכשיו פתאום בשנה השלישית כשנשאר לי עוד שנה וחצי עד סוף הלימודים מחשק לי בייבי קטן
-
אני בעד!
אף פעם אין זמן באמת מתאים!!!
-
האמת שאני מבינה מאוד את הרצון הזה שפתאום תוקף אותנו.
אני בעד שתלכי עם הלב כי תירוצים תמיד יש ויהיו עוד הרבה...
אז יאלה שיהיה בהצלחה!!!
-
מאיושקה אספר לך את הצד שלי; כשהתקבלתי ללימודים בתואר הראשון, הדבר האחרון שרציתי זה הריון. אבל גיליתי שאני בהריון עם זיו בשבוע ה9, ילדתי אותו והריתי שוב אחרי שנה וקצת. והייתי סטודנטית צעירה לשני בנים קטנטנים מתחת לגיל שנתיים. ואז אמרתי זהו זה!!!! אין סיכוי לעוד אחד. ובזמן שחשבתי על כמה קשה לי בלימודים, קשה לי לבד כי ערן המון בחול, קשה לי כי יש לי טונות של ייסורי מצפון....הייתי כבר בשבוע ה9 להריון עם דניאלי!!!
היום, בדיעבד לא הייתי משנה כלום. אני בת 28 עם תואר ראשון בחינוך ותעודת הוראה, גננת בבית התינוקות בקיבוץ מקסים. יש לי ילדינו בן 6 בכיתה א, זהר כבר בן 4 בגן חובה ודניאלי עוד חודשיים בן 3!!!!!
היה קשה בטירוףףףףף אני לא אשקר. אבל במקרה שלך איתמר ממש גדול! בלי טיטול או מוצץ, זה אחרת . לכי בעקבות הלב. בהצלחה אהובה
-
את צוחקת??? אני כבר רוצה עוד אחד - ועדן בקושי בת חודשיים
-
חחח
תסתכלי על ההפרש גילאים שהולך להיות אצלי...