אם בשיתופים עסקינן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז גם לי בא ברשותכן...

אני כבר כמה שנים שונאת את תקופת החגים, את החגים של עכשיו וגם את פסח,
    אבל השנה במיוחד...

בעלי עובד כמעט כל החגים - הוא עבד בערב ראש השנה, מ 2 בצהריים עד 6 בבוקר, אח"כ כל היום ישן, אז יצא שהייתי עם אמילי לבד יומיים.
    בכיפור הוא שוב עובד - מ 2 בצהריים בערב כיפור, עד 7 בערב למחרת ואני שוב לבד...

בסוכות הוא עובד בשני החגים וחצאי יום בחול המועד, ועשה טובה שבסופ"ש של סוכות הוא לא עובד.

ברור לי שהוא לא עושה לי דווקא, וברור לי שאנחנו בתקופה סוופפפרררר מלחיצה של תשלומים מטורפים וקניות לפני המעבר לדירה החדשה, אבל העניין הוא שהסבלנות שלי מתחילה להיגמר. בשנה וחצי האחרונות אני רק חיה סביב המשפט ש"אין כסף", וזה לא שרואים את הסוף באופק...

מערכת היחסים הזוגית שלנו במשבר מאוד רציני, על אינטימיות אני בכלל לא מדברת ואין לי חשק לשום קרבה...
    אני מרגישה שאני גרה עם שותף...

החופשה באילת שהייתה לפני חודש (עלק חופשה) התחילה בזה ש"אין כסף" לכלום (וזה עוד לפני שעלינו לטיסה לאילת). בקושי ישבנו בפאב בערב, וכמובן שלקראת הסוף כבר פשוט לא דיברתי איתו כי פשוט נמאס לי...

אני לא מחפשת פתרונות, ברור לי שאין ושזה רק עניין של סבלנות, אבל פשוט אין לי כוח יותר...
17 תגובות
עמוד 1

• בטח שדיברנו...1000 פעמים אם לא יותר...

אז הוא עושה לי תרשים של כל ההוצאות, ובאמת אין אגורה מיותרת, ואין לי ברירה אלא לקבל את זה...

וזה כל פעם "אני לא עושה את זה מרצון"...

אבל אני בטוחה ב 1000% שזה חלקית מרצון. הוא מכור לעבודה ואין מה לעשות..

והוא מדבר איתי עלק על לעשות עוד ילד...

אחלה בדיחה
  • היי,

אני בטוחה שמדובר בהרבה יותר מאשר העובדה שהוא עובד בחגים.

כלכלית קשה לכולם וצריך לעבוד מאוד קשה על מנת שזה ישפיע כמה שפחות על הזוגיות, במיוחד כשיש גם ילד במשוואה שגם כך גוזל מהזוגיות והאינטימיות.

תנסי להיות חזקה, לדבר איתו ולמצוא פשרה

תעלי את הנקודות שהכי חשובות לך ותראי ביחד עם הבעל איפה ניתן לעשות שינוי
    כי אני בטוחה שאם לך לא טוב גם לו זה לא מתאים ואתם חייבים להגיע להסדר על מנת שאמילי תגדל עם הורים מאושרים.

בהצלחה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
    [urlmg]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/657/657798w8kz7t

• אני בדעה שאת צריכה שוב לדבר איתו על הנושא ולבקש שבחגים השנה לפחות למרות שקשה ולא קל שינסה בחגים הראשונים לא לעבוד ולהיות איתכן ולחגוג עם המשפחה את החגים.

שיש ימים אחרים כדי לעבוד יותר שעות למרות שבחגים מקבלים יותר - שיתפשר קצת

• את גם יכולה להעלות את העובדה שהוא בעצם מבלה פחות עם אמילי והוא סוג של מעניש אותה.

ובסוף אמילי תזכור את הכייף שהיא עושה עם אבא ולא אם קנה לה יותר או פחות.

וכן, המצב הכלכלי לא ישתפר בין לילה ולכן חייבים למצוא פתרונות.

לדוגמא:

לעשות טיולי קמפינג עם אוהלים

להיפגש עם חברים בבתים ללא ילדים מידי פעם

לעשות מחוות רומנטיות זה לזו

ויש עוד המון...

אלו דברים שתורמים לזוגיות ולכייף ולא מדובר בהוצאות כלכליות גדולות

וכמובן, לנסות לצמצם בשעות העבודה כשאפשר...
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
    [urlmg]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/657/657798w8kz7t

• אני עם שלי.

תרשי לי לומר שאני מבינה אותך כ"כ
    מתן מפוטר.
    רק שבוע הבא יהיו לו ראיון עבודה, ומקווה שכבר יכנס לחברה.
    כל הזמן אנחנו חיים בלחץ, רבים המון על העברות אשראי וכו' וגם אנחנו עברנו לדירה וקנינו המון דברים.
    עד עכשיו עבד ב-3 עבודות, כל היום עד 22:00 היה עובר ממקום למקום
    רק בשביל להכניס עוד קצת (בעלך ב"ה עובד במקום מכובד תתנחמי בזה, יש אנשים שעובדים ב-3 עבודות כי אין להם תעודת בגרות ביד)

בקיצור גם אני הרגשתי כמוך.
    את אבל יודעת שלנו יש את השבתות (וחגים) בשביל להיות ביחד.
    לכם אין את זה, לכן זה עוד יותר קשה וברור שנמאס לך.
    מה שאני מציעה... זה כמו ששלי אמרה
    לפחות לפחות לפחות לארגן לעצמכם איזה יום בשבוע נטו שלכם,
    אפילו איזה ערב, שעתיים גג,
    לצאת קצת להתאוורר.
    אנחנו למשל חושבים כבר במוצ"ש לאן ומתי בא לנו לצאת השבוע
    אני אוהבת להתאפר, לשים עקבים, להרגיש כמו פעם, שיצאנו והיינו מאושרים ומאוהבים.
    ובערב הזה השמיים הם הגבול...
    לצאת לבית קפה, לשפת הים, לפאב (למרות שזה לא אינטימי עם כל הרעש והמוזיקה)
    לשבת ולדבר...
    להרגיש שותפים גם רגשית, ולא רק טכנית.

זה נותן המון כוחות לשאר השבוע...
    אתם חייבים לעשות את זה, למען הזוגיות שלכם. אין ברירה אחרת.

ועוד משהו... תרשי לי לעודד אותך, בעלך עובד קשה למענכם.
    כמו שאמרתי, זכיתם שיש לו מקצוע מעולה שמכניס לכם ב"ה כסף ולא חסר לכם דבר.
    את לא מאמינה באיזה מרתון אנשים חיים בשביל להשיג רבע מזה.
    את יודעת שלאמילי לא יחסר דבר, וזה חשוב.

ואחרי הנאום

• מאמי מלא מלא

• שירוש, בעניין העבודה וההכנסה אין ספק שאת צודקת, ואני לרגע לא שוכחת שהמאמץ הזה הוא בשביל דירה חדשה נדנשה שלנו ש90% מהדברים שנכנסים אליה יהיו חדשים מהניילון וזה לא בא בחינם...

אני בהחלט מסכימה,שכנראה זאת הפכה להיות שגרת החיים שלנו ולא מצב זמני.
    לעניין הלצאת, אנחנו מתים לצאת... אפילו פעם בשבועיים זה יהיה מושלם...
    הבייביסיטר הוא ענייו בעייתי...

ולגבי זה שהוא מעניש את אמילי- אני חופרת לו על זה מזמן...
    הוא תופס טרמפ על זה שהיא עוד לא ממש מבינה ושאני לא יכולה לרצות בית חדש ומעוצב ויפה בלי שמישהו יכניס כסף הביתה...

• בטח שזה חלק מרצון.
    כתבת אין אגורה מיותרת. בשביל למה צריך אגורות מיותרות? בשביל משהו שעד עכשיו הסתדרתם בלעדיו.
    אתם רוצים לעלות ברמת החיים. בית מעוצב ויפה- אז צריך אגורות.
    אם לא הייתם רוצים לעלות ברמת החיים, היה לכם זמן משפחה- כי אגורות יש לכם מספיק. אין לכם מיותרות.
    אם עיצוב וחידוש זה משהו חד פעמי, אז המצב לצבור אגורות זה גם זמני.
    כמה נשאר לכם לאסוף כסף בשביל השדרוגים?
    ככה זמן נשאר לחיות בשגרה המעצבנת הזאת.
    אפשר להקטין את השדרוגים וככה להקטין את הזמן של השגרה הזאת.

• מבינה אותך לחלוטין! אצלנו אני זו שעובדת בלי הפסקה
    ומטיפה כל הזמן לבעל שאין כסף עכשיו וחייבים להתאמץ קצת...
    לכל זוג יש משברים וחייבים לדבר על הדברים וללבן את הכל.
    לנו יש כלל שלא הולכים לישון כועסים ומדברים על זה כדי לא לסחוב את זה במשך היום.
    אנחנו, בשביל לחסוך עושים הקרבות רבות (תאמיני לי, קשה לי לחיות עם הבחירה שלי לפעמים)
    אבל זה למען עתיד טוב יותר עבור הילדה והבאה בדרך.
    תהיי רכה ונעימה ותדברי איתו על זה. חשוב ליצור גבולות ברורים ביחס לעבודה
    גם בעלי עובד בחגים מה שמעצבן אבל במשך השבוע אנחנו מוצאים זמן לצאת ולהיות לבד.
    בהצלחה!!!

• בובה, בקשר למצב הכלכלי אין לי הרבה המלצות כי ברור שזאת תקופה מלחיצה וצריך לעבור אותה אבל בקשר לזוגיות....

לדעתי תנסו למצל את הזמן שכן יש לכם יחד בשביל בילויים משותפים שלא עולים כסף.
    למשל בסופ״ש של סוכות שהוא לא עובד תכיני סנדוויצ׳ים, קחי שמיכה וצאו לפארק תעשו פיקניק עם אמילי, או באחד הערבים תשכיבו את הילדה לישון ושימו סרט בdvd או בטלויזיה עם פופקורן ובקבוק יין. רק שניכם.
    בשביל זוגיות טובה לא צריך כסף, צריך שעה-שעתיים בשבוע שמוקדשים רק לכם. תתחילי בזה ואני מאמינה שלאט לאט המצב ישתפר

• ג'ני, תאמיני לי שגם לנו אין כסף ציותר, ואחרי המעבר דירה לא יהיה בכלל, לא רק מיותר...

• אוי מאמי מבינה אותך בעלי צלם ועובד מהבוקר עד הערב
    אני בקושי רואה אותו וגם הבת שלי. אומנם זה באמת קשה שבחגים בעלך עובד
    למזלי ״הרווחנו״ אותו בחגים בשבתות
    אבל מה נעשה עבודה היא עבודה בייחוד שיש פיות להאכיל

• זה קשה ללא ספק מה שאתם עוברים אבל לקריעת התחת הזו יש מטרה וגם סוף שנראה באופק.
    כרגע צריך לחשוק קצת שיניים, לשנס מותניים ולהתאזר בסבלנות.
    בסופו של דבר הכל נעשה על מנת שיהיה לכם טוב ונעים בבית החדש, עם דברים חדשים ושגם לאמילי לא יחסר כלום.
    עם זאת, שעות עבודה מרובות עדיין לא תירוץ לחוסר השקעה בזוגיות וטביעה בשגרת היומיום.
    תמצאו לפחות פעם בשבוע כמה שעות שתבלו ביחד או עם אמילי, אפילו ללכת לשחק קצת בפארק ליד הבית עם שמיכה ונשנושים זה אחלה בילוי.
    לא צריך הרבה כסף כדי להשקיע זו בזו, מספיק אפילו לכתוב זה לזו פתק חמוד ולתלות אותו על המקרר, או סמס.
    כי בשורה התחתונה, מיטל צודקת, בית חדש שכיף לגור בו לא שווה כלום בלי זוגיות יציבה ואוהבת.

שולחת לך אינסוף חיבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה