היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אז עבר זמן רב מאז ההריון הקודם .... ולפי מיטב הבנתי בהריון שני , שלישי והלאה הבטן יוצאת מהר יותר. כרגע זה רק נראה שעליתי קצת במשקל אבל לא נראה לי שאני אצליח להסתיר עוד הרבה זמן את ההריון.
אז באיזה שבוע בערך כבר כולם ראו שמדובר בהריון? מתי התחלתן ללבוש בגדי הריון?
14 תגובות
עמוד 1
בהריון עם נהוראי רק בסוף חודש חמישי יצאה הבטן... בהריון הזה כבר מהתחלה אנשים תקעו עיניים אבל רשמית יצאה גם בתחילת חודש חמישי.
בהריון הראשון שלי הייתי בהריון עם תאומות אז כבר בשלישי הייתי נראית כמו תשיעי
אני בהריון ראשון.. רק בשבועיים האחרונים [27-28] יצאה הבטן באופן שאפשר להבין שמדובר בהריון.. לא קניתי בגדי הריון וגם לא נראה לי שאקנה. בחג עוד שמתי ג'ינסים מלפני ההריון ..
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
קפיץ קפוץ, אשמח לעוד תגובות
בהריון הראשון יצאה לי הבטן רק בחודש שישי ובהריון הנוכחי בחודש שלישי כבר ראו שאני בהריון
חודש חמישי יצאה הבטן
הריון ראשון - 16/17
הריון נוכחי- שבוע 20 כבר היתה בטנונת יציבה שלא נראיתה קרס
הריון ראשון בסביבות שבוע 10 הבטן התנפחה בגלל ההורמונים אז אנשים כבר קלטו י אני רזה ועכשיו שבוע 15 הנפיחות ירדה וכלום נלחצו חשבו שקרה משהו חס וחלילה
אצלי זה הריון ראשון אנשים שלא מכירים אותו חושבים שזו סתם בטן שמנמנה, מי שמכיר אותי רואה בברור שאני בהריון כבר מסוף חודש שלישי למרות שלא עליתי אפילו גרם במשקל...
בהריון הראשון הבטן התחילה לבצבץ אחרי שבוע 10 וממש יצאה בשבוע 24-25 בהריון הזה, כבר עכשיו יש לי כרס קטנה, אומרים לי שזה מההורמונים...
זה הריון ראשון שלי וצת מוקדם עוד להגיד
בהריון הראשון- רק בחודש חמישי באמת ראו בהריון הזה- כבר בחודש שלישי יצאה הבטן, אבל מי שלא מסתכל לא רואה. רק עכשיו ברביעי זה כבר בחוץ.
באהבה, כרמל.
אני בהריון ראשון בחודש רביעי והבטן התחילה לצאת בחודש שלישי :-)
שלושת ההריונות לקראת חודש 6-7 ממש ראו כבר בטן הריונית! שגדלה והתעצמה בחודש 8-9 בחודשים הראשונים לא זיהו בי הריון.