מומים במשפחה של אבא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי ד״ר אני בהריון ראשון שבוע 9+3 יש לי שאלה ,סבתא שלי לפניי כ30 שנה ילדה 2 לידות כשאחד מהתינוקות מת בחודש 9 ,ואחד מהם בלידה אחרת מת בגיל שנה וכמה חודשים ..אצל שניהם בעקבות חור בלב .כיום יש לאבי אחות בת 37 מאותה אמא (סבתא שלי) שגם סובלת מהמום הנ״ל ולכן לא יכולה להביא ילדים לעולם מחשש למאמץ בלידה ומוות שלה או של העובר .השאלה שלי היא האם יש לי ממה לחשוש בתור נכדה להריון שלי ?אבא שלי בריא לחלוטין ..או שבמצב כזה המום יכול לעבור רק לנכדים שמגיעים מילדיהם של הסבתא ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יודע באיזה מום מדובר
    יש סוגים שונים של "חורים בלב" שהמשמעות שלהם מבחינת הריון ולידה שונים מאוד זה מזה.
    כדי לדעת צריך אבחנה רפואית ולא השערות משפחתיות, ואז אפשר לדעת האם מדובר במשהו משפחתי-גנטי או לא
    בכל מקרה אפשר לעשות לך ולעובר שלך אקו לב ולאבחן כל מום לבבי.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה