לאושפיזין כזה לא ציפיתי בערב סוכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בבוקר התחיל דימום שתוך זמן קצר הפך באופיו לדימום שאחר לידה- עם כל המשתמע ממנו. במיון יולדות לא ראו שק היריון

22 תגובות
עמוד 1
  • צר לי לשמוע.
  • אוי לילכי

• אווווווווווווווווווווווי...ראיתי שיש לך בייבי בן 4 חודשים... ולא ידעתי שאת בהריון

• אוי בובה, שולחת לך מלא חיבוקים וחיזוקים
    גם אני עברתי הפלה בשבוע מוקדם.
    מבינה לליבך ומחזקת
    שלא תדעו עוד מכאוב ובע"ה בקרוב תזכי להריון חדש ותקין

• צר לי לשמוע...
    מאחלת לך הריון חדש ותקין בקרוב..
  • אוףףף מאמיייי
    אני מצטערת לשמוע
    מאחלת לך שהתקופה הזו תעבור מהר ואת תראי שוב הריון עגול ותקין

• מאחלת לך שתיקלטי בקרוב מאוד להיריון חדש ותקין
  • מאמי... עצוב לי לשמוע

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לא קראתי את התגובות אבל אני רוצה שתפסיקי להלכות בעצמך.
    רק שתדעי במהלך ההריון שלי עבדתי בעבודה פיזית לא פחות מעליה על סולם.
    הייתי בודקת מכולות בכניסה למסוף מטענים-משהו שדומה לנמל. הייתי עולה על משאיות ומרימה את עצמי ..שאני שוקלת לא מעט קילוגרמים. הייתי קופצת כי אני נמוכה כדי לראות מה יש בתוך המכולה, הייתי כל היום על הרגליים ועושה 10-12 שעות משמרת 4-5 פעמים בשבוע.פעם פעמיים בשבוע היה לי יום "קצר" של 6 שעות עבודה..לא פחות.היו ימי שישי שהייתי עובדת עד 18 בערב ונחה יום אחד בשבוע. ילדתי בשבוע 40 ללא סיבוכי הריון חוץ מסכרת הריון.בלי בצקות, בלי צרבות,קצת בחילות והקאות.
    אז זה לא בגללך.
    כניראה ההריון לא היה תקין.
    בעזרת השם בעוד חודש חודשיים את תראי 2 פסים ותשאי עובר בריא עד ללידתו לאויר העולם שילד מושלם נוסף למשפחתך.

דברו איתי בפייסבוק

• תודה לכל המעודדות - מבדיקת בטא עם תוצאה של 4 וידאתי סופית שההיריון הזה כבר איננו. לעולם לא אדע מה הסיבה להפלה הזו ואצטרך להסיח את דעתי מהחוויה הזו ולהמשיך הלאה עם המשפחה המקסימה שקיימת כרגע. תודה שוב לכל המהתגובות המעודדות הם הקלו חלקית על צערי.

• אוףףףף מבעס

אמן הריון תקין כבר בחודש הבא !!!
    ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • שולחת לך את כל החיבוקים שבעולם ומאחלת לך שבקרוב מאוד [!!!!!!!!!!!!!] תכנסי שוב להריון בריא, תקין, ארוך, משעמם, עגול ויפייפיה.

• מאמי המון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה