היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אגיסטן בייבי. בלילה אחד מסדר את המצב כמעט ב 100% דחוף תמיד יש לנו כמה בבית. בשביל שפשפות וכוויות למיניהן שאני ובעלי סובלים מהם גם. פצעים וכו. פשוט פלא של דבר. אבל ממש לא ליום יום. רק לטוסיק אדום כמו אצל נהוראי.
אוחחחח מסכן ממה השלשולים? לשטוף הרבה גם בפיפי , אגיסטן או אניוטול , גם אמבט קורנפלור אפשר ...
להפסיק שלשול - מים של בישול האורז ... בננה ... ( זו העונה בכלל?)
מיכלי תותחית! תודה.
לא יודעת ממה, לדעתי מהשיניים החדשות... אעקוב אחרי זה מחר ונראה אם שווה בדיקת רופא מקווה שירגיש טוב יותר עד הבוקר, עם האורז והמשחה..
משחת וולדה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מאמי, כמות נדיבה שח אינוטיול והכל נעלם. תרגישו טוב!
תרגישו טוב מאמי
דזיטין סגול. לא צריך מרשם אבל קונים אצל הרוקח.
אגיסטן בייבי. לשטוף עם מים (כמה שפחות סבון כי הוא מייבש). המון המון המון משחה. אמבטיות קורנפלור אמבטיות שמש. מי אורז בננה
אני גם מאסכולת אינוטיול! זה מחולל פלאים!! פעם אפילו מרחתי לעומר קצת כששרף לו.
החלמה מהירה
שמן זית!!!! במקום משחה פשוט למרוח לו שמן זית ולתת לזמן לעשות את שלו מסכנוני:((( החלמה מהירה!
תודה מקסימות!
משחת וולדה (לבן עם צהוב) מעביר את הכלללל וכן רק לשטוף ולאווררר... לגבי האוכל, צנים, בננה, אין הרבה מה לעשות "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"