היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לי קשה לשתות מים.. אבל אני ממש מכריחה את עצמי לשתות מים עקב התיבשות
15 תגובות
עמוד 1
אצלינו הילדים שותים אך ורק מים ושוקו לפני שנ"צ. אני שותה או סודה או מים. אבל אני גם ממש מכורה לקופאין ולכם נס ואקסל זאת ההתמכרות שלי. אבל זה לא בא ע"ח מים. בעלי שותה סודה או קולה.
הילד שותה כל היום מים. לפעמים אנחנו מתחלקים איתו במיץ מדולל או שוקו. (אבל זה אצלו כמו קינוח, הוא אחרי זה הולך לשתות מים
אני שותה או מים קרים קרים או אקסל
אני שותה מים וקולה
ליעד לא שותה מים
אני שותה רק מים!!! משקאות מוגזים גורמים לי לבכות פשוט. ומיצים מתוקים לי מידי אני לא אוהבת. גם את הקטנים אני מרגילה רק למים בעלי אמנם אוהב קולה מידי פעם אבל אני לא מכניסה את זה הביתה זה גרוע לשיניים! מאז שיש לנו את המתקן של מי עדן בר אז הם שותים הרבה יותר ולפעמים אני מפנקת אותם ומכינה לימונדה או אייס תה (הכל טבעי כמובן).
בריאל שותה רק מים וממש לפעמים יכולה לשתות כוס מיץ. קולה אני לא נותנת לה, עדיף שלא... אני שונאת מים, בד"כ שותה שוקו חם/קר או קולה/ספרייט. בקפה ותה אני בכלל לא נוגעת. עכשיו בגלל ההריון אני משתדלת לשתות מים בכוח.
אז ככה, בימים ממש חמים אני שותה מים מהמתקן של המי עדן אבל בגדול אני מכורה לדיאט ספרייט , אני יודעת שזה לא הכי בריא אבל...הפצפונת שלי למשל שותה רק מים..האמת שהיא מבקשת מים היא ממש לא בקטע של לשתות דברים אחרים או מכוסות נגיד...(למזלי!)
אצלנו שותים סודה ובכמיות ,פעם ב ... קונים דיאט קולה ,כי אם יהיה יותר זה הדבר היחיד שאשתה ,אני מכורה שנגמלה ומידי פעם יש לי נפילות. נועם שותה בעיקר מים ופעם ב קולה או מיץ ענבים מהול בהרבה מים....
אני נותנת לתאיר רק מים ולא חושפת אותה לקולה או לכל שתייה אחרת אני שונאת מים ושותה מלא כפקולה בגלל ההריון הגבלתי את עצמי לפחית או לחילופין כוס ביום ובכל שאר הזמן מים
אני שותה רק מים הילדים שלי שותים מים ושוקו בוקר וערב בעלי שותה קולה מיצים והמוןןן תה
אוהבת ושותה הרבה מים יחסית אך גם שתיה מוגזת דיאט ... לפחות כשאני באירועים ...
הדס שותה מלאאאא מים ( חמסה) אני נמנעת מלשים לה מיצים ... רק באירועים ומשתדלת רק טבעי