צריכה תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך קשה לי
    בעלי רוצה לרדת מהארץ, הוא מובטל כבר 4 חודשים ורוצה לפתוח עסק אבל זה כל כך קשה בארץ הזאת הכול כל כך יקר וכל כך לא פייר
    אני מרוויחה משכורת קצת יותר מהמינימום (ויש לי תואר ראשון) , אני גם בהריון ( שבוע 11) ואנחנו בקושי מצליחים לחיות משלמים שכירות חשמל מים ואוכל לילדה אפילו קניות אוכל כבר חודש לא עשינו כי פשוט אין לנו
    אז זהו הוא החליט שזה הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות לעוף מכאן
    אני כל כך מבינה את התסכול שלו כי גם אני מתוסכלת אבל אני פשוט לא רואה את עצמי במקום אחר חוץ מכאן
    אתמול היו לנו חילופי דברים נורא קשים כי הסברתי לו שאני לא אעזוב את הארץ, הוא אמר לי דברים כל כך קשים שאני יודעת שהוא לא התכוון אליהם אבל ופשוט כל כך קשה לי עכשיו בא לי להעלם.
    אני לא מפסיקה לבכות.
    צריכה חיבוקים

5 תגובות
עמוד 1

• קודם כל קבלי המון
  • אני כ"כ מבינה לליבך.
    לצערי הגענו למצב שבלתי אפשרי לחיות פה ברוגע ושלווה.
    העלויות של מחירים בלי סוף, ראבק - תנו לחיות חודש בשקט!

מתוקה, אני בטוחה שתירגעו קצת ותשבו לנהל שיחה ופשרה
    את כבר מבינה את התסכול של בעלך... ברור שזה לא היה בכוונה לפגוע בך.

מחבקת

• בנות יקרות שלי תודה רבה על התמיכה
    אני כל כך מבינה את בעלי הוא צריך לפרנס אותנו והוא לא מצליח
    כל כך כואב לי אבל אני לא חושבת שאני מספיק חזקה לעשות צעד כזה ולעבור לארץ אחרת
    אני אהיה שם לבד לבד לבד
    אנחנו מדברים לבנתיים נראה מה יהיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה