התייעצות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני קוראת בפורום הזה מאז שהייתי בהריון ורציתי להגיד שאתן מקסימות מקווה להיות יותר פעילה ...
    רציתי להתייעץ איתכם הבייבי שלי בן 6 חודשים (חולה עליו)
    כשהוא נולד הודיעו לי שיש לו היפוספדיאס מדובר במום בבולבול החור נמצא יותר למטה ולא באמצע.
    היינו בשניידר לביקורת והם המליצו ניתוח לתיקון עשיהיה בו שנה.
    מדובר בהרדמה מלאה ניתוח שלוקח כשעתיים ואח"כ הוא צריך להיות שבוע עם קטטר.
    אני ממש בדילמה ולא יודעת אם להעביר אותו את הסיוט הזה ומצד שני אמרו לי
    שזה יכול לפג וע לו בבטחון העצמי כי אפשר לראות שיש שוני בבולבולון שלו
    ואנחנו יודעים איך הילדים היום...
    אוף... קשה להחליט במיוחד גם שאומרים שהניתוח מצליח ב- 80-90% ואם לא יצליח צריך תיקון ...
    מה הייתן עושות אשמח לנק' מבט שונה....
6 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מה הייתי עושה...
    אני אישית לא הייתי רצה לעשות את הניתוח הזה כ"כ מוקדם
    הרדמה מלאה, קטטר שבוע, כולה בן שנה...
    ומצד שני אולי ההיפך הוא הנכון ועדיף "לסיים" עם זה בגיל קטן.

סליחה שלא הקלתי עלייך, מאחלת לכם המון הצלחה
    בכל מה שתבחרו.

• היי, שני הבנים של גיסתי נולדו עם אותה הבעיה ושניהם עברו את הניתוח. אחד מהם באמת עבר גם תיקון, אבל עכשיו הכל בסדר וזה הסתדר. הם עברו את הניתוח בגיל מאוחר יותר משנה, לפי דעתי בגיל שלוש וחצי ארבע אצל פרופ׳ בעין כרם שמומחה לבעיות האלו.
  • אולי עדיף לחכות לגיל 3 שהוא יותר מבין ויוכל לשתף פעולה עם ההחלמה.
    בהצלחה בכל מקרה!!!

• לפי דעתי כדאי לעשות שיהיה בן שנה. ככל שהוא קטן יותר ככה זהלחות קשה והוא פחות יזכור.

בדר"כ רופאים תמיד אומרים שכלל שצעירים יותר זה כואב וטראומטי פחות.

שיהיה בריא
  • בגיל כשכבר נגמלים מחיתול זה יותר קשה, עדיף לפני הגמילה, כך הגמילה תהיה יותר קלה (הוא הרי לא יוכל "לכוון" ישר כי החור לא במקום) וגם העניין של הקטטר עדיף כשיש חיתול, לנוחות האישית שלו. (מנסיון של קרובת משפחה שעברה ניתוח דומה בשניידר לפני שנתיים)
  • קשה לי לייעץ...

בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה