איזזזה בוקר :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התעוררתי לפני שעה שש... מהצרחות של בעלי!
    מצאתי אותו במקלחת, מתפתל מכאבים, צורח, בוכה כמו ילד
9 תגובות
עמוד 1
  • נשמע מלחיץ

• אל תחשבי על הגרוע מכל!!! קל לדבר אבל יכולות להיות כל כך הרבה סיבות לכאבי בטן עזים כל כך. אני אתן דוגמא על עצמי לפני שנתיים היו לי כאבי בטן לא נורמלים בערך כמו שתיארת את בעלך רק שאצלי זה היה אפילו יותר גרוע לא יכולתי אפילו לקום מהמיטה ולא הקשבתי לאף אחד שדיבר איתי הדבר היחידי שיכולתי לעשות זה לתת לעצמי מכות על הבטן.. ואחרי סידרת בדיקות שעברתי בבית חולים גילו ציסטה בשחלה וישר ניתחו אותי... אז אולי במקרה של בעלך זה לא בשחלה אבל כן יכול להיות שיש ציסטה בבטן איפשהו או אבנים באחד האברים. אל תסיקי מסקנות כך כך נוראיות למרות שזה הטבע שלנו לחשוב תמיד על הכי גרוע.
    מאחלת רפואה שלמה! והמשך יום נעים ובשורות טובות
  • ווואי שירגיש טוב

• ממי את חושבת על הגרוע מכל
    לפי מה שאני יודעת סרטן בכלל לא גורם לכאבי בטן

זה יכול להיות סיבוב מעיים אבנים בכיס מרה אפנדציט
    בקיצור מיליון ואחד דברים

תעדכני

• קרולין את צודקת... צריך לחשוב חיובי.
    תודה בנות!

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • שירגיש טוב לא כייף להרגיש כאבים כאלה. מחזיקה אצבעות

• הכל יהיה בסדר!!!! בטח וירוס