מה דעתכן? הייתן עושות את זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
11 תגובות
עמוד 1
  • שבוע???!!! יותר מדי זמן, מה זה... הגזעמה לגמרי!!!
    משוגעת.

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אני לא קרייריסטית אז אני מניחה שלא.
    אין לי בעיה עם מה שהיא עשתה, הקריירה שלה מקום ראשון (או לא מקום ראשון אבל על חשבון החופשת לידה וזה אוקיי מבחינתה) אז סבבה. העיקר שזה מה שהיא רוצה.
    שתחליט מה שהיא רוצה. היא סחבה תילד. היא מחליטה עליו.

מה שאני לא מקבלת זה התירוץ על גב הילדים של הורים קרייריסטים שאומרים שהם עושים את זה בשביל הילדים.
    אם הוא מתבייש בהיותו קרייריסט וממציא שהוא הולך לעבוד בשביל מותרויות לילד- כי אם לא יהיו לו מותרויות הוא לא יגדל טוב- בולשיט. אז תחנך אותו לא לקדש מותרויות. תגדיר לו מה זה מותרויות, והוא יחשוב שהוא נהנה מזה.
    לא אוהבת את אלה שלא מוכנים להודות שהם עובדים למען העבודה. מה הבעיה?
    או עובדים למען המותרות נטו, בלי קשר לאושר הילדים.

כותבת המאמר אומרת שהיא כועסת על הזכות של המנכלית שלא מומשה- להיות אמא כזאת וכזאת. סליחה? זה זכות שלה? והיא עושה עם הזכות הזאת מה שבא לה, רוצה תממש לא רוצה לא תממש! זה זכות! על כן היא זכות! זה לא חובה.
    בטח הכותבת מאותם אנשים שמתרצים התנהגות שלהם ע"י הילדים, פה היא רואה אחת שלא וכואב לה, בא לה גם.
  • מיצי כל מה שאמרת נכון טוב ויפה
    אבל... לא יודעת כי אני עברתי קיסרי
    אבל לידה רגילה לוקחת שבוע להחלים ממנה?
    לדעתי הבחורה הזו פשוט אולצה לחזור ולא ממש רוצה לעשות את זה...

• לידה לוקח 2 שניות להחלים ממנה ולרוץ במסדרון (יולדות טבעי יעידו)
    ממה שהיא החלימה זה תפרים, כנראה עשו לה חתך חיץ ומזה היא מחלימה... לא מהלידה.
    אבל משכב לידה- מנוחה אחרי לידה זה לכולם אותו זמן, זה להחזיר לגוף אנרגיה וויטמינים עיניינים...

אם היא לא רצתה לחזור אז זה לא בסדר שהחזירו אותה בכוח!
  • מה אכפת לכן? זה ידוע שבארה"ב אין חופשת לידה או שיש של שבוע. זה מקובל שם למשל.
    אין מה לבכות, להתלונן, לכעוס או כל דבר כזה. זה החיים שלה ושל הילד שלה. היא המחליטה. זה מה שיש. תתעסקו בחיים שלכם ובהמשפחה שלכם.

• מיצי אני איתך
  • לורה לא צריך להתרגז כל כך
    אף אחד לא בא לשפוט אותה.
    השאלה הייתה אם אתן הייתן עושות את זה
    אף אחד לא כתב שהיא אמא משוגעת/רעה או שצריך לסקול אותה באבנים...

• א. הכתבה והעיתונאית שכתבה אותה מעצבנות אותי

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • מסמכימה עם לורה ועם פלפלת. לי לקח די הרבה זמן להחלים מהתפרים. אבל כל אחת והדעה שלה.
  • בעקרון עד כמה שידוע לי בארה"ב חופשת הלידה מאוד קצרה במילא כך שאצלם זה פחות או יותר נורמה
    הרוב שוכרים אומנת עוד לפני שהתינוק נולד וגם זה אחרי ראיונות קפדניים, בדיקת המלצות וכו' (זה לא קורה רק בסרטים...)

אני לא רואה את עצמי קרייריסטית כך שלי קשה להבין את הלך הרוח שהוביל אותה לחופשת לידה קצרה כל כך
    מצד שני אני גם לא יודעת מה הסיבות שהובילו אותה לכך, אם זו היתה בחירתה החופשית או שהיא אולצה לחזור...

בשורה התחתונה כמו שמיצי אמרה הזכות להיות אמא כשמה כן היא "זכות" וזכותה של כל אחת להחליט איך להוציא את הזכות הזאת לפועל בלי שישפטו אותה.

• הייתי מפסיקה לעבוד זה נורא בעיני לא להיות עם התינוק שלך
    בזמו שהוא נולד מה זה שבועיים???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה