היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה להתייעץ, ברשותכן... (כרגיל אני כותבת בבוכטות
13 תגובות
עמוד 1
וואי, בהחלט דילמה קשה. ציינת שעדן עוד לא זוחלת ואם תהיי עם קביים כשהיא תתחיל אז יהיה לך קשה לרדוף אחריה, אבל שכחת שמתישהו היא גם תצטרך ללכת..... והרדיפה אחריהם כשהם הולכים היא הרבה יותר קשה [נראה לי
אני מסכימה שבשלב הזחילה ומיד אחריו - בשלב ההליכה, יהיה קשה עד בלתי אפשרי לעקוב אחר עדן אני חושבת שאת כל השאלות האלה את צריכה לשאול את הרופא המטפל שבוודאות יותר מנוסה ויוכל לתת לך מענה הולם יותר תוך לקיחה בחשבון של מה שתעברי בשלב ההחלמה תסבירי לו שאת אמא טריה, שאין לך עזרה מלבד בעלך שעובד ולא יכול לעזוב את עבודתו ותשאלי אותו תכלס מה הוא ממליץ לך לעשות
בהצלחה
יולי לא נראה לי שזה ממש מענין את הרופא
זה לא צריך להעציב או להכעיס אותך. סליחה שאני ישירה מדי- אבל זה לא אמור לעניין אותו
לא מדובר באם זה מעניין או לא מעניין את הרופא אבל את צריכה לדעת בדיוק מה תהיה המוגבלות שלך ולהסביר לו ביחס למה את משווה ובשביל זה כן חשוב להבהיר שאת אמא לתינוקת קטנה כדי שידע מה את עושה בד"כ ביומיום וכדי שאת תדעי אילו מהדברים שאת עושה יוגבלו כתוצאה מהניתוח.
נראה לי שיחס כזה אפשר לקבל רק אצל רופא פרטי... ••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
היי אני מקווה שתהיה לך החלטה קלה והחלמה מהירה....בקשר לעזרה אני יודעת שכל מי שעושה ניתוח ברך מגיעה לה עזרה (כלומר עוזרת שבאה מטעם ביטוח לאומי)מיד אחרי הניתוח לתקופה טובה... כדאי לך לברר לפני שאת עושה את הניתוח..... Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
וואלה... אבדוק את זה, תודה!
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
סליחה על החטטנות אבל באאיזה ניתוח מדובר שדורש תקופת החלמה כל כך ארוכה וללמוד ללכת מחדש?
תראי אני רק יכולה להבין כמה ההתלבטות שלך קשה לי יש בעיה ב2 הידיים (ימין יותר) - בשפה העממית עצם המרפק לוחצת על העצב - מה שגורם להירדמות בלתי פוסקת של כפות הידיים ולפעמים לכאבים במרפקים ולחולשה זה דורש ניתוח לא פשוט. שגורר אחריו תקופה בגבס מגיל 19 אני מודעת לזה ודחיתי בלי סוף - כל פעם משהו אחר דחה את זה היום עם 2 בנות אני פשוט ויתרתי על איכות חיים ולמדתי לחיות עם זה עד שיגדלו. בגלל זה אני סקרנית על מה מדוברת הרי דחית את זה כל כךךךך הרבה זמן - אז מה יקרה אם תדחי עוד שנה? זה משהו ששוה התייעצות עם הרופא
סיווני מדובר, כמו שאמרת בשפה עממית, בסחוס שנמצא בין חלקי המפרק של הברך, והוא מתפורר. כבר יש לי שם שטח שם עצם חשופה בגודל של יותר משני ס״מ. שלוש פעמים הוציאו לי את החלקים של סחוס שהתנתקו מהמפרק ותקעו לי את הרגל בצורת חצי קיפול בלי אפשרות ליישר את הרגל ועם כאבי תופת כמובן. ההמצב מסוכן כי זה תהליך שאי אפשר לעצור ובסופו של דבר אם לא אטפל בזה לא אוכל ללכת בכלל כי עצמות המפרק יהיו בחיכוך תמידי, מצב לא טבעי לגמרי (בשביל זה יש שם את הסחוס) וזה כאבים שאי אפשר לתאר. ההחלמה ארוכה כי צריך שהברך תתרפא קצת אחרי ההתערבות, ואז צריך ללמוד לדרוך על הברך מחדש. כבר הייתי בסרט הזה -- שישה שבועות לא דרכתי על הרגל ולקח לי חודש לחזור ללכת כמו שצריך... זה בערך המצב
לא יודעת כ"כ מה להגיד לך הלווואי שתקבלי את ההחלטה הכי נכונה וטובה בשבילכם
אני לא הייתי דוחה את זה במקומך!!!! תאמיני שהכל יהיה בסדר ותראי שהכל יסתדר לך איך שאת רוצה גם אם אין לך הרבה עזרה... אני מבינה שעדן עוד קטנה ואת חוששת מההחלמה שלוקחת חודשיים ואז היא תתחיל לזחול אבל אני מטפלת בילדים ואת אף פעם לא יכולה לדעת מתי היא באמת תתחיל לזחול אולי בגיל חצי שנה ואולי זה גם יתעכב מאט ומה גם שבהתחלה היא לא רצה ממקום למקום זה הכל בהדרגה ויכול לתת לך את הזמן להשתקם!!! אל תדחי למחר את מה שאת יכולה לעשות היום את אף פעם לא יכולה לדעת מה צופה לך העתיד לכי על זה תאמיני בעצמך ותראי בזה משהו שלא סובל דיחוי ותתמודדי עם זה !!!!! לגבי כל השאר והבישולים והנקיונות תרפי מזה הבריאות שלך יותר חשובה תני לבית לשרת אותך ולא הוא אותך!!! ואני בטוחה שאם בחודשיים האלה השגרה של הבישולים והנקיונות לא תיהיה אותה שגרה אף אחד לא יבוא בטענות.
אני חושבת לעשות כמה שיותר מוקדם כי: מתבלה לך הברך ! עדן תזחל ....יש לה עוד זמן. בגילאים כאלה שלה עכשיו קל לטפל הרבה יותר... אז לעשות עכשיו! תראי בפורום מתי מתחילים לזחול בממוצע... הרוב לא לפי הספר... 10 חודשים ומעלה מתחילים לזחול... גם למצוא מטפלות זה קל בגיל הזה, כי אין מה לעשות איתם, חוץ מלהאכיל ולהשכיב.. לא צריך לדאוג לאוכל טחון בינתיים לרוץ לזחול וכו'... אני אומרת תעשי ניתוח בהקדם האפשרי!