היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש לא יודעת, ומצד שני נורא מפחדת כי זאת לא מחלה קלה ותינוקות עלולים להגיע חס ושלום לאישפוזים עקב השפעת..
נותנים החל מגיל חצי שנה........
מישהי עשתה לילד שלה בעבר? כדאי? איך התופעות לוואי??
12 תגובות
עמוד 1
אני לא עשיתי עד עכשיו. לא נראה לי גם שנעשה.
אני חשבתי על זה... אבל עדיין לא עשיתי..
אני עשיתי לה בגיל 9 חודשיים, אבל לא בישראל ,חילקו לי את הזריקה לשתיים. לא היה שום תופעות הילדה התנהגה רגיל. חודש הבא אני עושה את הזריקה השניה. בהצלחה בכול אופן:)
אני עשיתי לילדים שלי השבוע ולא היו שום תופעות לוואי, זאת שנה שנייה שהם מקבלים את החיסון, הבן שלי היה חולה בשפעת שהיה בן חודשיים, לכן מעדיפה לעשות את החיסון
עשיתי לאלין פעם ראשונה חורף שעבר והשנה אני גם מתכוונת לעשות הרופא המליץ חי בחום היא גם ככה סובלת מהרבה ברונכית הוא אמר דבר אחרון שהיא צריכה זה שפעת לא היה תופעות לוואי
הי אני עשיתי לבן שלי כשהוא היה בן שנתיים, לפני שנה וזה מאוד מאוד שיפר את כמות כמות הפעמים שהיינו צריכים להישאר איתו בבית בגלל מחלה שנה לפני כן, כשהוא היה בן שנה ולא עשינו לו חיסון - לא היה שבוע שהוא לא היה חולה במשהו. זה היה סיוט.
תיהי בטוחה שאת הילד הבא שבדרך אני אחסן מגיל חצי שנה. לדניאל לא היו תופעות לוואי בכלל אבל אני מאמינה שגם אם יהיו לילד הבא- זה שווה את זה. אני ממליצה לחסן
אני לא חיסנתי את אוראלי וגם הוא כל שני וחמישי היה חולה בחורף שהיה הפעם אני אתייעץ עם הרופא שלו נראה מה ימליצו לי
יסמין תחסני!!!!! זה הגיל תחסני השנה ושנה הבאה וזהו לא צריך יותר, אחרי גיל 3 טפו טפו הם לא חולים כל כך בשפעות
באהבה, כרמל.
לא עשיתי לא נראה לי שאעשה
אני רוצה להתייעץ עם הרופאה.
נורא מפחדת מזה....
לא עישתי לגדול שלי , גם כשחשבתי אז הגננת סיפרה לי שהילדים שבגן עשו וסתם כי לא עזר כלום והם בכל זאת חלו הרבה. גם לילד השני אני לא רוצה לעשות. הרי שפעת זו מחלה כזו שיש לה הרבה סוגים ויש סיכוי שילד אחר יחלה בשפעת מסוג אחר ושלא נמצא בחיסון שעשית לילד והוא יחלה בכל זאת ולכן החיסון הזה לא 100 אחוז אז לשיקולך.
אני לא התכוונתי לעשות להדס אבל הרופאה ממש ממליצה לי כי היא קטנה במשקל ...