האם מותר ללכת לאירובי בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכם!
    עד היום הייתי הולכת פעמיים בשבוע לאירובי ועיצוב באופן קבוע
    כרגע אני בשבוע חמישי בלבד-האם אני יכולה להמשיך כרגיל או שעדיף להקפיא
    את המנוי בנתיים?

4 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אני בשבוע 7 ומתלבטת כמוך...אני העדפתי לא לקחת סיכון ולחות לבדיקת דופק ואישור מהרופאה שאכן אפשר לחזור לפעילות.
    למרות שלפי מה שאני יודעת, לא אמור להיות שום סיכון, אבל מה איכפת לך לחכות קצת?
  • הי
    לפי מה ששמעתי כל פעילות שעשית על בסיס קבוע לפני ההריון את יכולה להמשיך ולעשות אותה, אך עם קצת יותר זהירות בקפיצות כדי למנוע סכנת נפילה.
    אני לפני ההריון עשיתי זומבההה באופן קבוע ואמרתי לעצמי שאין סיכוי שאני מפסיקה!
    המשכתי והמשכתי.. עד שבוע 11 שכבר נהיה לי קשה פיזית ובקושי יכולתי לזוז שם, אז ויתרתי על ההמשך. לצערי
  • אני יודעת שכל עוד את לא בסיכון כלשהו ואין לך הוראה מרופא שאסור לך אז זה בסדר כמובן שלא להתאמץ מידי!!!!
  • אני גם הייתי עושה לפני ההריון וברגע שגיליתי הרופאה אמרה לי להפסיק ולעבור לספורט יותר רגוע
    היא אמרה שהקפיצות לא טובות לעבור ויכולות לגרום חלילה להפלה.
    כמובן שלצערי הפסקתי עם כל ספורט שהו.. כי לא מצאתי משהו רגוע שנהנים ממנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה