היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב טוב לכן,, סורי שאני לא מעדכנת סרגלים אני כבר בשבוע 39+3 והקטנה שלי בת שנתיים ו-8 חודשים
אני פשוט לא מפסיקה לחשוב על כל התהליך של הלידה וכן אני מתה מפחד ויש לי מלא מחשבות שליליות בראש אפילו שהלידה הראשונה עברה יחסית בסדר ללא כל התערבות אמנם לידת זירוז אבל רגיל לגמריי העוברית שוקלת כבר 3500 וזה מלחיץ אותי כי הראשונה נולדה בקושי 3 מה זה אומר?? יכול להיות שהלידה הזאת תהיה קשה יותר בגלל עובר גדול יותר ?? אולי אני אצטרך קיסרי??? יווו המחשבות לא עוברות לי מה עושים??? ויש לי גם בחילות כל הזמן איך אפשר לישון קצת??? [/]
6 תגובות
עמוד 1
היי, :) אני יכולה להגיד לך שאני במצב דומה כמו שלך...אני אומנם שבוע 35 אבל הריון ראשון...שזה ממש מלחיץ לא יודעת מה מצפה לי מלאת פחדים וחששות... לא ישנה בכלל בלילות... מה שאני יכולה להציע לך זה באמת לנסות לחשוב על האחריי שזה באמת כמה שעות של סבל אבל חיים שלמים של אושר אח"כ... תחשבי רק חיובי :) זה בכל אופן מה שאני עושה ובכך מרגיעה את עצמי... ועוד דבר לגבי המשקל זה ממש לא משנה שזה משקל של 3500 זה רגיל לחלוטין. גיסתי ילדה 4800 לידה רגילה.חברה שלי 4100.ומישהי שאני מכירה 4950 שכולן רגילות תיהי רגועה:) מה שנותר לי לאחל לך לידה קלה ובידיים מלאות... :)
מאמי
הערכות משקל שוות לתחת. לי טעו כמעט בקילו בשתי הלידות וקיסרי לא נעים- אבל גם לא נורא..(עברתי פעמיים) יש צוות מיומן. תני לו לעשות את העבודה. וקחי אוויר. את כבר בסוף. בהצלחה. תרגישי טוב שר
אני אלד בוולפסון גרה בחולון ...אחלה הפרש לדעתי...
[/]
זה הכי טבעי בעולם לפחד.... קחי אויר הכל יהיה בסדר בע״ה ומחבטת חיוביוווות... לגבי הערכה... אמרו לי 3500 ועלדתי 3.085