היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה שעות אתן ישנות בלילה? בין 6-7 לפעמים 8 האם רצוף? לרוב לא או שאני קמה לפיפי או לאוראלי או תמיד יהיה סיבה האם אתן אוהבות לישון? מאוווווד האם אתן ישנות גם במהלך היום שנ״צ? לא מרגישות שהשינה שלכן מספיקה לכן? מאז שנהייתי אמא אני מסדרת גם עם 5 שעות שינה
כמה שעות אתן ישנות בלילה? יש ימים שאני ישנה 4 שעות ויש 7 שעות.. הכל תלוי בליעד האם רצוף? בכלללל לא.. ליעד מעיר אותי די הרבה האם אתן אוהבות לישון? מאוד לישון זו הייתה אהבת חיי!!!! לפני הילד הייתי ישנה 14 שעות בכיף!! האם אתן ישנות גם במהלך היום שנ״צ? לא.. אני לא מצליחה להרדם במהלך היום אפילו אם אני ממש ממש שפוכה מרגישות שהשינה שלכן מספיקה לכן? מממממשששש לא! מחכה כבר שהוא יגדל ושהשינה שלי תחזור לעצמה לפחות בקצת!!
* כבר כמה חודשים בבית, אז ישנה המון! אולי 10-12 שעות בלילה
לא ישנה מספיק בטח לא שנת צהריים חחחח הולכת לישון ב12 בלילה קמה לעבודה ב 6 בבוקר לפני שנהייתי אמא גאה לבת מדהימה 5555 אהבתי לישון